Manchester United slo på stortromma på overgangsvinduet i sommer, og hentet inn stjernene Jadon Sancho, Raphael Varane og Cristiano Ronaldo.

Med disse verdensstjernene på plass på Old Trafford har også forventingene til klubben og Solskjær økt - men resultatene og prestasjonene har foreløpig ikke imponert nevneverdig.

Storklubben ble slått ut av Ligacupen av West Ham. Det ble fulgt opp av et tap mot Aston Villa i Premier League, før det ble et nytt poengtap mot Everton hjemme på Old Trafford i helga i kampen som endte 1-1.

Les også: Ble tilbudt alkohol av Ferguson. Da kom stjernen med en advarsel

- En voksende misnøye mot Solskjær

Etter helgens kamp var det lett å se at Ronaldo var forbannet etter kampslutt. TV-bildene fanget opp portugiseren som stormet inn i spillertunnelen i det dommeren blåste av kampen.

Nå hevder storavisen The Telegraph at en misnøye blant spillerne mot Solskjær har begynt å vokse.

Avisen skriver at det først og fremst skal handle om fem spillere: Paul Pogba, Cristiano Ronaldo, David de Gea, Jadon Sancho og Donny van de Beek.

Les også: Skullerud om Haaland-forvirringen: - En klassisk konflikt

Ifølge The Telegraph skal de Gea ha vært så sint etter helgas kamp mot Everton at han skal ha skreket ut i frustrasjon i garderoben.

Sancho har foreløpig fått mindre spilletid enn det mange hadde trodd han kom til å få, mens van de Beek ser ut til å ha havnet helt i kulden.

Nederlenderen har bare fått seks minutter med spilletid i Premier League denne sesongen.

Han fikk starte i Ligacup-nederlaget mot West Ham, og i det skuffende tapet mot Young Boys i Champions League. Mot Young Boys ble han byttet ut i pausen.

- Jeg er veldig sikker

Etter den noe heldige seieren over Villarreal på onsdag fikk Solskjær spørsmål om han følte han hadde tillit fra styret. Det samme spørsmålet fikk han etter uavgjortkampen mot Everton i helga.

- Det er det samme spørsmålet som ble stilt etter onsdag kveld. Jeg er veldig sikker på at vi vil få det beste ut av dette laget, svarte nordmannen, ifølge The Athletic.

Les også: Carragher hyller Salah: - Enestående

Samtidig er han tydelig på at laget er nødt til å levere bedre enn de har gjort den siste tiden.

- Mye har skjedd denne måneden. Vi har hatt Raphael (Varane) og Jadon (Sancho) med oss siden august og Cristiano (Ronaldo) siden september. Vi har mye å jobbe med og vi trenger å forbedre oss, vi vet det og jeg vet det. Men om jeg tror på denne gruppen av spillere og trenere jeg har, så er det korte svaret; ja, sa Solskjær.

De kritiske spørsmålene til Solskjær kommer etter en rekke skuffende resultater den siste tiden. Og Manchester United har foreløpig ikke møtt noen av de aller største lagene i Premier League.

Men etter landslagspausen venter storlag etter storlag for United. På de neste syv kampene i Premier League skal de møte Leicester, Liverpool, Tottenham, Manchester City, Chelsea og Arsenal.