Gå til sidens hovedinnhold

The Times: Fernandes skjelte ut Greenwood

Den portugisiske Manchester United-stjernen Bruno Fernandes skal ha fått nok av Mason Greenwoods slappe innsats på trening.

Det uttrykkes bekymring i Manchester United-leiren for stortalentet Mason Greenwoods prestasjoner og holdning til trening den siste tiden, skriver The Times.

I forbindelse med kampen mot Everton i helgen oppga Ole Gunnar Solskjær at Greenwood var blitt syk, men ifølge avisen var det en slapp opptreden på trening som gjorde at 19-åringen ble vraket.

Les også: Tirsdagens Premier League-rykter

- Bruno Fernandes sa ifra

Treningsinnsatsen skal ha vært så svak at portugiseren Bruno Fernandes ga unggutten en overhaling foran alle på treningsfeltet.

Greenwood hadde i utgangspunktet en god sjanse til å starte kampen mot Everton etter bare å ha spilt noen minutter i Champions League tre dager tidligere. I stedet ble han utelatt fra troppen.

19-åringen skal i oktober ha fått en advarsel etter å ha møtt opp for sent til trening, og tidligere i år ble han sendt hjem fra landslagsoppdrag med England, etter å ha brutt koronaprotokollene. Samme måned ble det lekket en video av at Greenwood inhalerte lystgass.

- Bekymret for livsstilen

United-talentet er ikke tatt ut på landslaget til de kommende kampene, og Ole Gunnar Solskjær håper nå å stramme ham opp på klubbens treningsanlegg, Carrington, de neste to ukene, skriver Daily Mail.

Avisen hevder klubben bekymrer seg for Greenwoods livsstil og blant annet mangel på søvn.

Greenwood har vært Manchester United-spiller siden han var seks år gammel. Forrige sesong fikk han sitt store gjennombrudd i Premier League, med ti scoringer.

Manchester United har fått en vanskelig start på årets Premier League-sesong og ligger på 14. plass etter å ha gjort unna sju av sesongens 38 kamper.

Lørdag kom imidlertid en etterlengtet opptur da Everton ble slått 3-1 på Goodison Park.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?