RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Anders Skjerdingstad (Nettavisen)

Therese Johaug påkjørt

Sist oppdatert:
- Jeg begynte å skjelve og gråte.

Therese Johaug (22) mener hun hadde englevakt under treningsturen torsdag forrige uke. Hun hadde en rolig rulleskiøkt fra sitt hjem i Trondheim, da hun ble påkjørt bakfra, skriver ostlendingen.no.

- Jeg hørte ikke at bilen kom, og skjønte ingenting før jeg lå i grøfta med brekte staver og knust drikkebelte, forteller Johaug til Ostlendingen.no.

Reddet av drikkebeltet
Johaug tror at drikkebeltet kan ha reddet henne fra å bli alvorlig skadet.

22-åringen kom fra ulykken med en vond albue og skrubbsår på beina.

- Det var likevel et stort sjokk. Da jeg skjønte hva som hadde skjedd, begynte jeg å skjelve og gråte, forteller Johaug.

Stoppet og sjekket
Det var en eldre mann som kjørte bilen som traff Johaug, og sjåføren stoppet og forsikret seg om at alt var OK med Johaug før han kjørte videre.

Johaug forteller til Østlendingen at hun er blitt skremt av episoden. Da hun var ute på en ny rulleskiøkt mandag kom tankene.

- Jeg merker at jeg har fått meg en ordentlig trøkk, og jeg må si at jeg gleder meg til snøen kommer, og jeg skal legge rulleskiene på hylla for en stund, sier gullvinneren fra stafetten i OL.

Torsdag drar Johaug sammen med resten av skilandslaget til Italia på høydesamling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere