RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thodesen varsler alvorsprat

Foto: Birte Ulveseth/Scanpix
Sist oppdatert:
Skår i gleden for Sandefjord-treneren.

SANDEFJORD - LYN 3-1:

SANDEFJORD (Nettavisen): Til tross for at innvielsen av Sandefjord Fotballs nye stadion ble en fest med over 8.000 på tribunene, og festfotball av hjemmelaget, klarte trener Tor Thodesen å irritere seg stort over Lyns redusering på overtid.

LES OGSÅ:Lyn-gutter avkledd av Kari
LES OGSÅ:Berg la seg flat

At Jo Tessem fikk lobbe inn 1-3 fra 35 meter fikk Thodesen til å gløde på sidelinjen. For det er ikke første gang at keeper Espen Bugge Pettersen blir tatt på senga av å stå langt ute fra målstreken sin. Ousman Nyan ble matchvinner for Strømsgodset med en liknende scoring i våres.

- Det var et demoraliserende baklengsmål og et skikkelig antiklimaks etter en ellers så flott kamp. Vi har sett det før i år, men jeg kan love dere at det ikke skal skje igjen, raste Thodesen, og varslet en alvorsprat med sin keeper.

- Han står langt fra målstreken, og langskuddet kommer fordi han står der han står. Og ikke av noen annen grunn, sier Thodesen.

Espen Bugge Pettersen sto ellers en grei kamp for vertene og hamlet enkelt opp med Lyns spede forsøk før Tessems lobb i sluttsekundene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere