Helle Thomsen, Nederlands landslagssjef og Molde-trener, har på ingen måte fått noen drømmestart hos den hardtsatsende romsdalsklubben.

Før denne sesongen har klubben fått tilført betydelige midler fra Kjell Inge Røkke for å hente meritterte spillere fra utlandet. Samspillet var imidlertid ikke til stede da Rælingen var på besøk i Moldes storstue lørdag.

Molde ledet med fire mål i innledningen av kampen, men så startet problemene. Det kladdet framover, og i forsvar var det hull som Rælingen benyttet seg av. Stillingen var 16-16 til pause.

Andre omgang utspilte seg på samme måte, men det var Rælingen som hadde ballen i angrep på stillingen 26-26 med 15 sekunder igjen på klokka. Daniel Birkelund tok timeout, men skuddet til Karoline Strømberg ble blokkert.

Rælingen-spillerne jublet likevel som gale for sitt første poeng etter comebacket i eliteserien. Romerike-laget ble utspilt av Oppsal i serieinnledningen på hjemmebane.

Molde og Helle Thomsen har en jobb å gjøre for å sikre sin første seier denne sesongen. Tertnes ble for gode i sesongåpningen.

(©NTB)