RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thor Hushovd offensiv før VM

Foto: Vegard Grøtt (NTB Scanpix)
- Jeg er glad for at landslagsledelsen har tro på meg, sier Hushovd.

- Jeg er glad for at landslagsledelsen har tro på meg i VM, og at de ser meg som en som vil gjøre sitt beste i et verdensmesterskap både for meg og laget, sier Hushovd i en mail til procycling.no

- Ser fram til VM
Han er for tiden på treningsleir i Italia med BMC Racing Team og forbereder seg til VM, som arrangeres i slutten av september. Han erkjenner at VM ikke har vært det viktigste målet i sesongen.

- VM har ikke vært noe jeg har fokusert veldig mye på ennå. Jeg gjorde meg klar for Vattefall Cyclassic og Gp Plouay først. Nå som de er gjort, ser jeg fram mot VM, sier Hushovd videre.

Kan bli «venteløp»
Hushovd skal både delta i fellesstart sammen med Lars Petter Nordhaug og Edvald Boasson Hagen samt VM i lagtempo, han representerer BMC-laget. Den harde fellesstarttraseen tror Hushovd kan være både en fordel og ulempe.

- VM-løypa er hard, og jeg tror ikke det er mange syklister igjen når de beste gjør opp om seieren. Men det at det er en hard løype, gjør at mange er redde for å bruke krefter i starten. Hvis det blir et venteløp, kan det plutselig åpne seg muligheter, sier Hushovd.

NM i Grimstad
Thor Hushovd har lagt en trøblete periode i sykkelkarrieren bak seg. En periode som snudde i hjembyga, Grimstad.

- Sesongen min snudde i Critérium du Dauphiné. Og da jeg vant NM, ble det enda bedre. Siden har formen bare blitt bedre, sier Hushovd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere