RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thor Hushovd utsetter operasjonen

Foto: Mark Gunter (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Nordmannen vil heller vise fram verdensmestertrøya si.

Thor Hushovd og ledelsen i Cervélo TestTeam har blitt enige om at den nybakte verdensmesteren skal få vise fram regnbuetrøya før sesongslutt.

Dermed velger 32-åringen å flytte på ferien og utsette det planlagte inngrepet som skulle fjerne en metallplate som er stiftet til kragebeinet hans.

- Han prioriterer heller å kjøre et eller flere ritt denne sesongen. Det betyr mye både for ham og laget å vise fram verdensmestertrøya, sier agent Alex Carera til procycling.no.

Les også: - Touren er målet

Stiller i Italia
Søndagens Paris-Tours kom for brått på. Cervélo-laget havnet også utenfor lista da ASO inviterte de 25 lagene til rittet.

I stedet blir nordmannen å finne Giro del Piemonte (14. oktober) og Giro di Lombardia to dager senere.

- Thor mener det er viktig for imaget hans at han konkurrerer igjen denne sesongen. Dessuten ønsker folk å se ham i den nye trøya, forteller Carera.

Les også: Evans lurte norsk media

Alle vil ha en bit av Hushovd
For øyeblikket vil alle ha en bit av Oksen fra Grimstad. Det britiske sykkelmagasinet ProCycling ønsker, i likhet med svært mange andre sykkelblader, å gjøre Hushovd til coverboy i det neste nummeret.

I Norge har nær sagt alle talkshows, inkludert «Senkveld» og «Skavlan» i spissen, vært på tråden for å sjekke verdensmesterens tilgjengelighet.

Trolig kommer ikke Hushovd hjem til Norge før Norges Cykleforbunds 100-årsmarkering den 26. oktober.

Mottar mange invitasjoner
Også i utlandet er det mange som ønsker å gjøre stas på nordmannen. I Monaco stiller han daglig opp på oppdrag for de største utenlandske mediene.

Hushovd blir også å finne på den store sykkelgallaen i Treviso (dagen etter Giro di Lombardia), Tour de France-presentasjonen i Paris den 19. oktober – og trolig får han også en sentral rolle når Velo d’Or (den gylne sykkel) blir delt ut til årets beste syklist senere i måneden.

PS! Den opprinnelige planen var at Thor Hushovd skulle opereres på Cross-klinikken i Basel i morgen (torsdag). Det var altså før han ble verdensmester.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere