RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thoresen: - Bekymret for tapene

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Edmonton Oilers tapte i natt igjen. Det bekymrer Patrick Thoresen.

- Det er aldri gøy å tape, og det er ikke lov å tape for mye, sier Patrick Thoresen til Nettavisen etter nattens kamp, som endte med 1-3-tap mot Calgary Flames.

- Vi har hatt en tung periode. Det eneste vi kan gjøre er å fortsette og forberede oss på neste kamp, ta oss selv i nakken og se fremover.

Thoresen fikk bare i overkant av fire minutter på isen i kampen, noe som heller ikke er oppmuntrende.

- Det er klart jeg for egen skyld er bekymret for spilletid. Når vi får mange tap, kan det gå ut over meg, sier han.

Foreløpig regner han allikevel ikke med noe nedrykk til farmerlaget.

- Det er alltid en fare for at det skjer når vi gjør det dårlig, og det ligger i bakhodet. Det er ikke alltid like lett å ikke tenke på det, men jeg prøver å være fokusert og jobbe hardt under trening og i løpet av de minuttene jeg har på isen, sier Thoresen.

Ole-Kristian Tollefsens Columbus gikk også på en smell, 1-4 hjemme mot Nashville. Kampen ble i realiteten avgjort allerede i første periode, da Nashville puttet tre ganger. Tollefsen får virkelig tillit i Columbus om dagen. I forrige runde satte nordmannen personlig rekord med 18.59 på isen.

Mot Nashville spilte han respektable 16.56, der han "som vanlig" pådro seg en tominutters utvisning.

NHL, natt til søndag: Los Angeles - St. Louis 5-6, Montréal - Ottawa 3-8, Boston - NY Rangers 1-3, Pittsburgh - Philadelphia 5-3, Tampa Bay - Buffalo 3-2, Vancouver - Toronto 6-1, New Jersey - NY Islanders 2-1, Atlanta - Carolina 4-3, Chicago - Detroit 3-6, Nashville - Columbus 4-1, Washington - Florida 3-7, San Jose - Phoenix 4-1, Colorado - Anaheim 3-2, Edmonton - Calgary 1-3.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere