*Nettavisen* Sport.

Thoresen: - Vi mangler kvalitet

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Seriefavoritten Stavanger Oilers gikk på sitt tredje strake tap i Get-ligaen.

LØRENSKOG - STAVANGER 4-2

Stavanger ble av de fleste eksperter regnet som den største favoritten til å vinne Get-ligaen før årets sesong.

Petter Thoresens menn har imidlertid fått en tøff start på sesongen, og det gikk ikke mye bedre mot tittelutfordrer Lørenskog torsdag.

Alle poengene ble nemlig igjen i på Nedre Romerike, og Stavanger står nå med tre strake tap etter 2-4-tapet for rivalen.

- Mangler kvalitet
Rogalendingene har nå vært gjennom fem av seks strake bortekamper, men trener Petter Thoresen vil ikke legge skylden på et vanskelig kampprogram.

- Nei, det vi først og fremst savner er mer kvalitet i spillet vårt og mer pasningssikkerhet, men det er klart det skal bli godt for gutta å spille noen hjemmekamper igjen, sier Thoresen til Nettavisen.

Til tross for at Stavanger, sammen med Lørenskog blir regnet som de store favorittene denne sesongen, er han ikke overrasket over at poengfangsten har blitt så som så hittil i år.

- Jeg hadde forventet at det skulle bli jevnt, og vi har ikke klart å bikke de jevne kampene vår vei. Vi var ikke veldig gode i dag heller, men vi viser mer vilje enn vi har gjort tidligere.

- NHL-spillere ikke aktuelt
For Thoresen er klar på at det var en viss forbedring i Oilers' spill i kampen mot Lørenskog, sammenlignet med andre kamper denne sesongen.

- Det er klart det er surt å gå på et tap til, men vi viser oss fram på en bedre måte enn vi har gjort i de to siste kampene. Vi mangler en del kvalitet i det offensive spillet vårt. Nå skal vi lade batteriene, så hår vi håpe vi kan prestere godt mot Tønsberg, sier Thoresen.

Til tross for at Oilers-treneren etterlyser kvalitet, sier han at det ikke er aktuelt å se til Nord-Amerika for å forsterke laget med spillere utsatt for lockdown i NHL.

- Nei, det er ikke aktuelt for oss på nåværende tidspunkt, sier Thoresen.

Lørenskogs Mathias Trygg ble kampens poengkonge med tre målgivende pasninger og ble også kåret til banens beste spiller.

Slik gikk det i Get-ligaen torsdag:

Sparte Sarpsborg - Rosenborg 6-4

Vålerenga - Tønsberg Vikings 4-2

Stjernen - Lillehammer 5-4

Frisk Asker - Storhamar 2-4

Lørenskog - Stavanger Oilers 4-2

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.