*Nettavisen* Sport.

Thoresen føler seg lurt av Lørenskog

Foto: NTB SCANPIX

- Ekstra surt å høre om dette i ettertid, sier hockeyprofilen.

30.05.13 13:17

Torsdag kom det fram at Lørenskog trekkes 20 poeng foran den neste sesongen i ishockeyens eliteserie. Klubben illegges også en bot på 30.000 kroner.

Grunnen til dette er at klubben ikke leverte lisenssøknaden før 24. mai i år. Det var rundt tre måneder for sent. Også i fjor sendte klubben inn søknaden for sent og ble bøtelagt.

Dette får Steffen Thoresen til å reagere. Den tidligere Vålerenga-spillerne signerte nylig for Lørenskog og sier han hadde blitt forsikret om at alt skulle være i orden.

LES OGSÅ: Lørenskog straffes med 20 minuspoeng

- Ekstra surt
Til TV 2 sier hockeyprofilen at han nå føler seg lurt.

- Jeg fikk fortalt at det var i orden. Selvsagt er det ekstra surt for oss nysignerte å høre om noe sånt i ettertid. Det er ikke spesielt gøy, sier Thoresen til kanalen.

- Hadde jeg visst at Lørenskog ville starte med 20 minus ville jeg gått i tenkeboksen litt lengre, legger hockeyprofilen til.

Thoresen sier videre til TV 2 at han synes straffen Lørenskog har fått er alt for streng, og omtaler den som noe av det «sykeste han har hørt».

Videre mener han at det ikke lenger er noen fordel å bli nummer én i Get-ligaen, for da kan man risikere å møte et ubeseiret Lørenskog i sluttspillet.

Thorsen mener at en slik straff ikke er bra for den norske eliteserien.

Holder tett
Så sent som mandag var imidlertid tonen en litt annen fra Thoresen. Da hyllet han nemlig den profesjonaliteten som rådet i Akershus-klubben.

- Jeg har fått inntrykk av at alt er litt mer tilrettelagt i Lørenskog. Litt mer profesjonelt. Det var det som veide tyngst i avgjørelsen, sa han til klubbens nettside da.

I Lørenskog ønsker man enn så lenge ikke å uttale seg i saken, men sportssjef Atle Olsen varsler at det vil komme en pressemelding fredag morgen.

- Jeg har akkurat mottatt papirene, og vi i styret må få lese gjennom dem før vi går ut med noen uttalelse om dommen. Vi skal ha et styremøte tidlig fredag, og etter det vil vi komme med en pressemelding, sier Olsen til NTB.

Lørenskog har fått en frist på 14 dager til å anke dommen fra Forbundsstyret.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.