Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thoresen imponerer Dahlstrøm

Foto: Roy Kvatningen
Ole Eskild Dahlstrøm er imponert av den utviklingen Patrick Thoresen har vist siden de to spilte sammen i Storhamar.

Patrick Thoresen er sammen med Marius Holtet den yngste spilleren som var med det norske landslaget i hockey-turneringen på Gjøvik i helgen. Men den framtidige Djurgården-spilleren var ikke beskjeden av den grunn.

God utvikling
I 8-1-seieren over Frankrike fredag scoret Patrick Thoresen tre mål, mot Danmark søndag satte han inn ytterligere to. I løpet av helgen ble det dessuten 4 målgivende pasninger.

- Patrick har imponert meg fryktelig. Han har tatt store klyv i riktig retning, sier Ole Eskild Dahlstrøm til TV 2 Nettavisen.

Han spilte sammen med Patrick Thoresen i Storhamar fra 1999 til 2001. Dahlstrøm tror Thoresen kan styre karrieren hele veien inn til NHL, om utviklingen fortsetter.

- Han har fart på skøytene og er innbitt. Patrick kommer til å gjøre det bra i Djurgården. Der får han også hjelp av Espen Knutsen, forteller Dahlstrøm.

Kan bli bedre enn Shampo
Flere personer i miljøet rundt Mörrums 20 år gamle stjerne tror han kan bli vel så god som Shampo. Blant de som har stor tro på Thoresen, er Mörrums leder Bertil Lindberg.

- Patrick kan bli enda bedre enn Shampo, sa Lindberg til TV 2 Nettavisen tidligere i vinter.

Det er ikke uten grunn at Lindberg er begeistret. Denne sesongen står Thoresen med 29 poeng (13 mål, 16 assists) på 24 kamper for Mörrum. Neste sesong spiller han sammen med Shampo i Djurgården.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!