Gå til sidens hovedinnhold

Thoresen: - Jeg spilte bra

Patrick Thoresen storspilte i jakten på fornyet NHL-kontrakt med Edmonton Oilers natt til lørdag.

Edmonton Oilers vant 4-3 på hjemmebane mot Colorado Avalanche natt til lørdag.

Det var ingen liten lettelse. Patrick Thoresens klubb har gått på tap etter tap i over en måned. Med nok et nederlag i nattens match, ville de vært et stort steg nærmere den pinlige tapsrekord fra 1993.

- Det var gøy at vi vant - og en liten lettelse. Slik at jeg ikke fikk bli en del av en ny rekord, sier Patrick Thoresen til Nettavisen.

Fikk poeng
Nordmannen bidro selv i den oppløftende kampen. I tillegg til at Oilers gikk seirende ut, kunne Thoresen notere seg for en assist i andre periode.

7.21 ut i perioden spilte nordmannen fri Ales Hemsky, som lettet kunne redusere bortelagets tidlige 2-0-ledelse.

- Jeg fikk plukket med meg et poeng. Det gikk veldig bra. Vi hadde en veldig bra match, og det var godt å vinne og få den vinnerfølelsen igjen. Det er en stund siden nå, sier Thoresen.

For etter scoringen våknet Oilers-gjengen. Med Thoresen på isen i nær 20 minutter, maktet endelig svarttrøyene å vinne en ishockeykamp.

Thoresen gir mye ros til lagkameratene for godt lagspill. Spesielt målvakt Dwayne Roloson, som stod som en levende vegg -ikledd blekksprutdrakt - høster lovord.

- Vi hadde en utrolig bra målvakt, sier Thoresen.

Sudden Death
Etter tre perioder var stillingen fortsatt 3-3. Dermed var det duket for straffekonk. Men etter null treff i straffekonken gikk de videre til Sudden Death.

- På femte skåret vi. Da var det endelig et faktum at vi fikk vinne en kamp, stråler nordmannen.

Thoresen hadde totalt 19.16 minutter på isen natt til lørdag.

- Jeg er fornøyd med det, men samtidig så spiller jeg bra for tiden og da er det velfortjente minutter. De syv kampene som er igjen, så er det viktig å legge inn en bra søknad for neste år. Litt engstelig er man jo. Det kan skje mye til sommeren. Mange nye spillere kan komme til, sier han.

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen