RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thoresen kampklar igjen

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
- Øm, men lettet.

- Jeg er glad undersøkelsen gikk som den gjorde. Ultralyden viste ingen skade, men lysken min er øm og hoven, og jeg kan ikke gå ordentlig akkurat nå. Det gjør veldig vondt, sier Patrick Thoresen i et intervju på Philadelphia Flyers nettside.

- Veldig heldig
Philadelphia flyers-stjernen fikk et ublidt møte med en puck i NHL-sluttspillkampen mot Washinton Capitals fredag. Seks og et halvt minutt før slutt blokkerte Thoresen et skudd fra Capitals Mike Green.

Pucken traff Thoresen i lysken, og legene fryktet først at de kunne bli nødt til å fjerne den ene testikkelen.

- Jeg føler meg veldig heldig. Pucken kunne gjort mye større skade, og jeg kunne også blitt truffet i ansiktet. Det var hell i uhell, sier Thoresen.

Kampklar
Lørdag ble Thoresen utskrevet fra sykehuset, og lagledelsen har gitt indikasjoner på at han kan være tilbake på isen allerede i søndagens sluttspillkamp.

- Sjansen er der. Det er bare smertene som begrenser hva jeg kan gjøre. Akkurat nå føles det ikke som jeg kan spille, for jeg er veldig øm. Men jeg fortsetter å ise ned skadestedet og forsøker å få ned hevelsen, sier han selv.

Melding fra Green
Thoresen er også blitt kontaktet av Mike Green i etterkant av den smertefulle blokkeringen. Den hardtskytende Capitals-spilleren tok kontakt med Flyers fysioterapeut, for å overlevere en melding til Thoresen.

- Han ønsket meg god bedring og sa han håpet alt ville gå bra. Det viste klasse, og det er sånn det skal være. Jeg satte stor pris på det, sier Thoresen i intervjuet med en representant for Flyers medieavdeling.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere