RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Thoresen klamrer seg fast

Patrick Thoresen og Philadelphia Flyers trues av superstjernen Alexander Ovetsjkin, men klamrer seg foreløpig fast til en sluttspillplass.

Anført av poengkongen Alexander Ovetsjkin er Washington Capitals et av de store formlagene i NHL for tiden. Russeren scoret ett av målene da Capitals vant 3-2 etter straffeslag over et annet formlag, Carolina Hurricanes.

Viktig mål
Men enn så lenge er det Philadelphia Flyers og Boston Bruins som besitter de to siste av de totalt åtte sluttspillplassene i øst. Washington Capitals ligger på niendeplass, men har vunnet sju av sine siste ti kamper.

Natt til onsdag tok imidlertid Philadelphia sin fjerde strake seier. Patrick Thoresen spilte 11,05 minutter og pådro seg én utvisning for hekting da New York Rangers ble slått 2-1.

Mike Richards scoret det avgjørende målet i sudden death.

Akkurat det målet kan vise seg å bli svært avgjørende. Philadelphia har nå 88 poeng og fire poengs margin til Washington. Samtlige lag i NHL har nå fem eller seks kamper igjen av sesongen og dermed maksimalt ti og tolv poeng igjen å kjempe om.

Tett i vest
Montreal Canadiens leder den østre avdelingen med sine 96 poeng. Pittsburgh Penguins ligger på andreplass og er bare ett poeng bak etter 2-0 over New Jersey i natt.

Carolina, New Jersey, Ottawa og New York Rangers har i øyeblikket de øvrige sluttspillplassene i øst.

I vest er det i første rekke Vancouver Canucks og Colorado Avalanche som risikerer å falle utenfor blant de lagene som i skrivende stund ligger på sluttspillplass.

Både Canucks og Avalanche har 86 poeng, mens Nashville på niendeplass har 84 og Edmonton på tiendeplass har 83.

Tollefsen skadet
Ole-Kristian Tollefsen spilte ikke da Columbus Blue Jackets tapte 0-3 for Nashville. Det var nok en gang nakkeskaden hans som førte til at han måtte stå over kampen.

Blåjakkene har 77 poeng og er i praksis ute av kampen om en sluttspillplass. Bare syltynn teori kan gi klubben en billett til Stanley Cup-dansen nå.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere