RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Thoresen overtar Storhamar

Sist oppdatert:
Petter Thoresen overtar jobben som sjefstrener i Storhamar med umiddelbar virkning. Det betyr at Petter Salsten kan konsentrere seg om andre oppgaver.

Petter Salsten går tilbake til stillingen som sportssjef, melder Salsten selv på klubbens hjemmeside. Thoresen undertegnet onsdag en kontrakt som gjelder for to og et halvt år.

Hamarklubben har slitt med skader og sviktende form i store deler av årets sesong.

- Vi har alle sammen trodd at dette skulle snu seg gjennom hardt og målrettet arbeid, men når dette ikke skjer er det min jobb og mitt ansvar – som sportslig ansvarlig - å gjøre de grep jeg anser som nødvendig og best for klubben, sier Salsten.

Petter Thoresen spilte for Storhamar fra 1991 til 1995, og overtok deretter som trener. Den jobben hadde han inntil 2000. Ett år senere overtok han som trener for Vålerenga. Thoresen har vunnet fem NM-gull som trener.

I vinter ledet han det norske U20-landslaget til opprykk til A-VM.

Storhamar ligger på delt fjerdeplass i eliteserien, hele 15 poeng bak Trondheim og 14 poeng bak erkerivalen Vålerenga. Laget har kun scoret 72 mål på 30 kamper. Det er færrest i eliteserien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere