RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thoresen på vei til VM

Sist oppdatert:
Patrick Thoresen er nok skuffet, men det norske landslaget gleder seg over at hans Djurgården nok en gang tapte for Västra Frölunda.

Västra Frölunda leder 3-0 i kamper i best-av-sju-serien mot Djurgården etter onsdagens 1-0-seier. Den innleide NHL-stjernen Dan Boyle mistet pucken til Jari Tolsa i egen sone. Tolsa spilte pent fram til Magnus Kahnberg, som satte pucken mellom beina på keeper Jose Theodore og i mål.

- Jeg blir helt stum, sa Djurgårdens trener Niklas Wikegård til Canal Plus etter kampen.

Djurgården, med en god Patrick Thoresen på laget, var spillemessig best. Stockholmlaget kom imidlertid aldri nærmere mål enn Nils Ekmans skudd i stolpen i den tredje perioden.

Norge lader for tiden opp til B-VM, som spilles i Ungarn 17. til 25. april, og vil gjerne ha med en uthvilt og opplaget Patrick Thoresen i kampen om en plass i A-VM.

I den andre semifinalen i det svenske ishockeysluttspillet ble det imidlertid norsk jubel. Mats Tryggs lag Färjestad vant 1-0 over Södertälje, og leder 3-0 i kamper. Zdeno Chara ble matchvinner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere