Thoresen tilbake i nytt tap

Patrick Thoresen var tilbake på isen for Edmonton Oilers i natt, men den negative trenden fortsetter.

09.11.06 10:02

DETROIT-EDMONTON 3-0:

Thoresen fikk 14 minutter på isen etter at han var benket i forrige oppgjør, men nordmannens innsats bidro ikke i positiv forstand. Edmonton gikk på nok et tap, og Thoresen innrømmer at det er tøft for tiden.

- Vi fikk en røff start på matchen, og i første periode klarte vi ikke et eneste skudd framover. De fant virkelig svakheten i laget vårt. Vi har det tøft for tiden, men vi får bare se framover og skjerpe oss til Columbus-matchen, sier Thoresen til Kanal 24.

Hør hele intervjuet her.

Ikke nok å prestere
Thoresen var brukbart fornøyd med sin egen innsats i nattens kamp.

- Men å gjøre en bra jobb for laget er ikke nok. Jeg hadde noen sjanser jeg burde ha scoret på. Det er en del av jobben min det også, forteller han videre.

Thoresen tror det er tøffere for Edmonton-spillerne denne sesongen enn i fjor, siden laget er regjerende Stanley Cup-mestere.

- Forventningene er høyere. Alle lagene er forbanna på Edmonton fordi de gikk så langt i fjor. Da var Edmonton underdogs, mens vi i år kanskje har et favorittstempel, mener Thoresen, som nå tror det blir en kamp for å karre seg til sluttspillet.

Dominik Hasek i Detroit-målet hadde en god kveld på jobben, og noterte seg for sin 70. smultring i NHL-karrieren. Han trengte ikke stoppe mer enn 16 skudd fra Thoresen & co.

Sjuende på rad
- Jeg trengte ikke gjøre en eneste skikkelig redning, sa 41-åringen til nhl.com. Seieren var den sjuende strake for Detroit. Edmonton er på reise for tiden, og har unnagjort to av totalt fem kamper før de er tilbake i hjembyen.

Ellers i NHL gjorde svenske Nils Ekman hat trick for Pittsburgh i natt på bare fire minutter og ti sekunder, men det ble likevel tap for Tampa Bay - på overtid. New York Rangers slo Florida Panthers etter straffeslag, mens Atlanta Thrashers slo Ottawa Senators 5-4.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.