RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/NTB-arkivfoto

Thorsen tar ikke opp kampen

Sist oppdatert:
En skuffet Rolf Thorsen tror ikke at han vil ta opp kampen mot valgkomiteens kandidat til ny idrettspresident, Karl Arne Johannessen.

Fredag ble det endelig klart at valgkomiteen går for Karl Arne Johannessen som ny idrettspresident. Rolf Thorsen, også han intervjuet av valgkomiteen, tror ikke at han vil gå til kamp mot valkomiteens innstilling.

- Jeg er litt skuffet ja. Jeg ble jo litt ufrivillig kastet ut i dette da jeg ble lansert av Per Ravn Omdal, men etter å ha pratet med ham og tenkt nøye gjennom dette, så gikk jeg inn for dette. Men det skal mye til om det blir et benkeforslag under idrettstinget som jeg er inkludert i, sier Thorsen til TV 2 Nettavisen.

Thorsen, nå på jobb i den dominikanske republikk, hadde ikke hørt resten av navnene valgkomiteen gikk inn for, og var ikke så mye klokere etter å ha fått lest opp navnene av TV 2 Nettavisen.

- Men jeg har hele tiden sagt at det viktige nå er at idretten samles om det nye styret, og at valgkomiteens innstilling vil veie tungt for meg. Jeg tror at Karl Arne Johannessen er en god kandidat, sier han videre.

Her er hele valgkomiteens innstilling til nytt idrettsstyre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere