*Nettavisen* Sport.

Thorstensen hjelper Vålerenga i talentjakten

Oslo (NTB): Jon Thorstensen var arkitekten da Molde hentet senegaleserne Mame Biram Diouf og Pape Pate Diounf. Nå er samarbeidet over og Thorstensen hjelper i stedet Vålerenga, skriver Dagbladet.

Makhtar Thioune havnet også i Molde, men via spill i Sarpsborg.

- Jeg vet ikke hvor mye penger gutta fra Senegal har generert, men jeg føler jo at jeg en ganske god «record», da. Likevel har jeg ikke hørt noe mer fra Molde. Det synes jeg er pussig. Jeg gidder ikke å dra det så mye lenger enn det, men jeg synes det er helt idiotisk at de ikke har bygget videre på det. Men de har kanskje noe imot meg, sier Thorstensen til Dagbladet.

Nå er det Vålerenga som skal få dra nytte av Thorstensens kontakter i Senegal. I januar hadde Thorstensen med seg Vålerenga-manager Martin Andresen til et fotballakademi i det afrikanske landet.

I Molde velger direktør Tarje Nordstrand Jacobsen å svare på uttalelsene til Thorstensen via SMS.

- Vi har et åpent sin i forhold til samarbeid med alle i utgangspunktet, dog er det ofte slik at man i perioder jobber tettere med noen og i andre perioder tettere med andre. Jon har mange gode kontakter som norske klubber kan dra nytte av, skriver Jacobsen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.