RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thorstvedt: - Vi må hale ut tida

Foto: Bjørn Sigurdsøn (Scanpix)
Sist oppdatert:
Erik Thorstvedt lover at 1994-landslaget skal gi alt mot Vålerenga i torsdagens kamp, men tror ikke at det kun hjelper å spille hederlig fotball ti år etter at Drillos deltok i VM.

Thorstvedt ser frem til Norway Cups veldedighetskamp mellom Vålerenga og Drillos anno 1994:

- Det blir ikke bare tull. Vi går på banen for å gjøre det beste vi kan, sier han til TV 2 Nettavisen.

Løpskapasitet
Den tidligere Tottenham-proffen er i utgangspunktet redd for at Vålerenga skal løpe Drillos i senk, og håper dermed at spillere som ikke la opp for alt for lenge siden, kan bidra. Gunnar Halle og Tore Pedersen er eksempler på dette.

I tillegg spiller jo både Roar Strand og Øyvind Leonhardsen aktivt ennå, men Lyn-spiller Leonhardsen sliter med skade etter kampen mot nettopp Vålerenga.

Holde seg til knærne
Foruten visse spilleres løpskapasitet har Thorstvedt følgende taktikk:

- Vi må hale ut tida og holde oss til knærne i stor deler av kampen.

Han håper dessuten at Vålerenga-trener Kjetil Rekdal - som skal spille for Drillos - klarer å få stilt Oslo-laget i noen helt merkelige formasjoner.

Steffen Iversen skal for første gang spille for Vålerenga i torsdagens kamp og får sikkert en del duelller med sportslig leder Rune Bratseth i gamleklubben RBK.

Nedsatt form
De fleste på Drillos spiller ikke fotball aktivt lengre, og Thorstvedt tilhører så absolutt denne kategorien. I utgangspunktet er han litt skeptisk til hvordan det skal gå mellom stengene:

- Jeg har ikke stått i mål på lenge. Vi får satse på Grodås.

Thorstvedt mener likevel at 51 prosent av keeperferdighetene er intakt. Med Vålerengas tidvise problemer foran mål kan han faktisk komme ganske langt med det.

Nå skal på den annen side måltyven Steffen Iversen spille for første gang for Vålerenga i torsdagens kamp, og Thorstvedt kan jo håpe at Rune Bratseth fra Iversens gamleklubb RBK klarer å forhindre de store målsjansene.

Hva tror du resultatet blir?

- Jeg så Kjetil Rekdal tippet 10-0 til Vålerenga, så jeg får si 10-10.

Vålerenga - Norge '94 starter kl. 19.00 og kan ses på web-TV .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere