RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ti mål i Copa America

Målfest i Copa America i natt.

Argentina slo USA 4-1, mens Paraguay banket Colombia med hele 5-0. Bayern München-spissen Roque Santa Cruz scoret hat trick i den kampen.

Veron tilbake
Argentina havnet under mot USA etter en scoring av Eddie Johnson, og selv om Hernan Crespo utliknet to minutter senere, skulle det ta nesten en time før neste nettkjenning kom, også den signert Crespo. USA pakket igjen forsvaret sitt, og frustrerte argentinerne. Men etter at de kom foran, handlet det meste om kun ett lag.

Argentina, som hadde både Juan Roman Riquelme og Juan Veron med i laget igjen, vant til slutt 4-1, etter at Pablo Aimar og Carlos Tevez scoret de to siste.

- Vi visste det kom til å bli vanskelig, og at de ville forsvare seg hele tiden. Men vi spilte med tålmodighet. Vi visste vi hadde 90 minutter, og vi var alltid sikre på at vi ville vinne kampen, sa Riquelme etterpå, ifølge Reuters.

Misset straffe
Colombia dominerte første del av åpningskampen i gruppe C, men skuslet vekk en gyllen mulighet til å ta ledelsen da spissen Alvaro Dominguez bommet på straffe. To minutter senere scoret Santa Cruz sitt første mål for kvelden, og han la på ett til bare 22 sekunder ut i 2. omgang. I det 79. minutt fullførte han sitt hat trick, selv om det rett nok ikke var et ekte et.

Innbytter Salvador Cabanas scoret to mål helt på tampen, slik at resultatet ble hele 5-0. Etter kampen ba Colombias landslagssjef Jorge Luis Pinto sine landsmenn om unnskyldning, selv om han mente at Colombia hadde dominert kampen.

Fred skadet
Paraguays trener Gerardo Martino mente straffemissen ble vendepunktet i kampen.

- Det var nøkkeløyeblikket. Vi hadde ikke mye ball, men vi kom oss til motstanderens straffefelt, og vi scoret, sa han.

P.S Brasils spiss Fred brakk foten sin på trening torsdag, og er ikke aktuell for spill i resten av turneringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere