Januarvinduet er åpnet, og klubbene i de største europeiske ligaene kan igjen åpne lommebøkene for å forsterke troppene eller demme opp så godt de kan for skadeproblemer.

I denne artikkelen lister vi opp ti overganger som kan bli gjennomført i løpet av de neste ukene.

Kieran Trippier fra Atletico Madrid til Newcastle

Det er knyttet stor spenning til hva nyrike Newcastle vil foreta seg på overgangsmarkedet for å redde plassen i Premier League.

Med stor sannsynlighet blir Kieran Trippier klubbens første signering.

Ifølge Sky Sports ankom den tidligere Tottenham-backen Newcastles treningsanlegg onsdag ettermiddag. Her skal han etter planen gjennomgå medisinsk sjekk og signere.

Newcastle betaler Atletico Madrid 12 millioner pund, og Trippier signerer for 2,5 år.

Ny venstreback til Chelsea

Chelsea er på utkikk etter nye backer etter at Ben Chilwell og Reece James har pådratt seg skader. Mest prekært er det på venstresiden, der Chilwell er ute resten av sesongen.

Ifølge Goals Chelsea-ekspert Nizaar Kinsella er førsteprioritet å hente Emerson Palmieri tilbake fra låneoppholdet i Lyon. Tuchel skal ha blitt imponert over Emersons treningsmoral og profejonalitet forrige sesong. Problemet er at Ligue 1-klubben trolig har rett til å beholde den italienske landslagsspilleren ut sesongen.

Dersom klubben ikke lykkes med å hente Emerson tilbake denne sesongen, er Lucas Digne (Everton), Nicolas Tagliafico (Ajax), Sergiño Dest (Barcelona) alternativer som nevnes. Å hente Ian Maatsen tilbake fra lån i Coventry kan også bli aktuelt.

Franck Kessie fra AC Milan til Tottenham

- Etter bare to uker sa jeg at vi må forsterke kvaliteten i spillerstallen, sa Antonio Conte nylig. Det er liten tvil om at italienerne ønsker nye spillere inn denne måneden.

En av spillerne som har blitt hyppigst nevnt den siste tiden er Franck Kessie. Midtbanespilleren står uten kontrakt med AC Milan til sommeren, men italienerne vil helst la kontrakten løpe ut i stedet for å selge i januar, hevder Corriere della Sera.

Ifølge Sport Mediaset ble AC Milan tilbudt Tanguy Ndombele i bytte, men Spurs-spillerens lønnskrav skal ha satt en stopper for den muligheten.

Nå gjenstår det å se om Antonio Conte lykkes med å lokke til seg Kessie og om Daniel Levy åpner pengesekken.

Philippe Coutinho tilbake til Premier League

- Vi vet fremdeles ikke hva som skjer med Coutinho. Vi må selvfølgelig selge spillere, uttalte Barcelona-trener Xavi nylig.

Brasilianeren har kontrakt med Barcelona ut neste sesong, og det virker sannsynlig at han selges enten i januar eller til sommeren.

Ifølge Tiempo de Juego er Aston Villa i kontakt med Coutinhos agent, med håp om å få til et låneopphold.

Også West Ham, Arsenal, Everton og Tottenham har blitt nevnt som aktuelle klubber. En retur til Liverpool har også blitt foreslått, men The Athletics Liverpool-ekspert James Pearce mener det er svært usannsynlig.

Ainsley Maitland-Niles fra Arsenal til Roma

Denne låneovergangen ser ut til å være mer eller mindre i boks, og Maitland-Niles blir dermed tredje engelskmann i Roma-troppen. Fra før spiller Chris Smalling og Tammy Abraham for José Mourinhos klubb.

Ifølge The Athletic har ikke Maitland-Niles forhandlet med Roma om sine personlige betingelser ennå, men det er ikke ventet å bli et problem.

Nettstedet hevder José Mourinho ønsker Arsenal-spilleren permanent, men Roma var ikke i en finansiell posisjon til å kjøpe 24-åringen fri i dette overgangsvinduet.

Axel Tuanzebe fra Manchester United til Napoli

Tuanzebe lyktes ikke med å spille seg til en fast plass i Aston Villa denne sesongen. Da Napoli kom på banen, ble partene enige om å avslutte låneoppholdet på Villa Park.

Ifølge overgangsekspert Fabrizio Romano betaler Napoli 600.000 euro for å låne 24-åringen ut sesongen. Ytterligere 400.000 blir utbetalt dersom Napoli kvalifiserer seg for Champions League.

Napoli har ikke sikret seg noen opsjon på kjøp, og Tuanzebe returnerer dermed etter planen til Manchester United i sommer.

Gabigol fra Flamengo til West Ham

Gabigol, eller Gabriel Barbosa som han egentlig heter, har tidligere prøvd seg i Europa, uten å lykkes da han var innom Inter i 2016-2017-sesongen. Nå er brasilianeren fem år eldre og har begynt å imponere storklubbenes speidere på nytt.

Etter fire sesonger på rad der han har bøttet inn mål i Brasil, kobles Gabigol til Premier League.

Flamengo, som er klubben han spiller for i dag, er imidlertid helt klare på at de ikke ønsker å låne ut stjernespissen, skriver Fabrizio Romano. West Ham skal ha foreslått et 18 måneder langt lån, noe som ble blankt avslått.

Nå gjenstår det å se om London-klubben eller noen andre kommer på banen med et stort bud, som kan friste brasilianerne.

Ousmane Dembele fra Barcelona til Newcastle

Barcelona venter fremdeles på at Dembele skal svare på kontraktsforslaget klubben har kommet med. 24-åringens gjeldende kontrakt går ut til sommeren.

- Jeg er stille og venter på at Ousmane Dembele skal ta sin avgjørelse. Jeg forventer at Ousmane tenker på Barcelona og sin egen fremtid, sa trener Xavi nylig.

Ifølge Fabrizio Romano tok Newcastle kontakt med Dembele og hans management for flere uker siden. Han skriver også at flere Premier League-klubber skal være interessert.

Alvaro Morata fra Juventus til Barcelona

Barcelona har gjort det klart at de ønsker Alvaro Morata som sin nye spiss, og ryktene skal ha det til at trener Xavi stadig er på tråden til den spanske landslagsspissen.

Problemet er at Juventus låner Morata fra Atletico og nekter å slippe ham før de har en erstatter på plass.

PSGs Mauro Icardi nevnes som et alternativ, men foreløpig holder Juventus fast i Alvaro Morata.

Anthony Martial fra Manchester United til Sevilla

- Anthony Martial har gjort det veldig tydelig at han vil forlate klubben. Men det er spørsmål rundt hvilke klubber som er interessert og hva klubben krever, sa United-manager Ralf Rangnick nylig om franskmannen.

Sevilla er blant klubbene som er interessert, men det regnes som et stort problem at Manchester United ønsker at lånende klubb skal betale både lånesum pluss lønn.

Martial tjener 250.000 pund i uka i Manchester United.