RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ti strake for Liverpool

Sist oppdatert:
Liverpool fortsetter å vinne. I hovedrollen: Peter Crouch.

LIVERPOOL - WBA 1-0: Liverpool presset West Bromwich tilbake hele førsteomgangen, og holdt til tider et forrykende tempo i spillet.

Men bortelaget, som overrasket ved å slå Tottenham sist, kjempet knallhardt for å nekte de røde et ledermål. Steven Gerrard og Harry Kewell hadde flere gode forsøk, men Thomas Kuszczak i WBA-målet var i det umulige hjørnet.

Dermed måtte det en to meter lang spiss til for å få hull på byllen. Peter Crouch er i ferd med å gjøre alle floppe-spådommer til skamme, og headingen hans på Kewells innlegg var utagbar for Kuszczak.

Nøyde seg med ett
Hjemmelaget fortsatte å trykke på for å avgjøre kampen, men tross flere frispark fra gode posisjoner kom aldri mål nummer to.

West Bromwich klarte aldri å true José Reina i Liverpool-buret, og hjemmefansen på Anfield kunne juble for lagets tiende strake seier i Premier Leage. På disse kampene er det kun Evertons James Beattie som har klart å score på Reina.

John Arne Riise spilte hele kampen på Liverpools venstreback, og bidro villig fremover med innlegg og gode skuddforsøk. Riise hadde blant annet en avslutning i stolpen tidlig i kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere