RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ti timer uten baklengs

Sist oppdatert:
Ti timers sammenhengende spill (eller 599 minutter for å være pinlig nøyaktig) har Middlesbrough spilt i Premier League uten å måtte ta turen inn i egne nettmasker. Men ingen feirer i Middlesbrough for det.

MIDDLESBROUGH – PORTSMOUTH 0-0: Hjemmelaget har ikke sluppet inn mål i Premier League på seks timers spill – sist gang det skjedde, var da Foluwashola Ameobi satte inn vinnermålet tidlig i nabokampen den 18. oktober – og var krystallklare favoritter i hjemmekampen mot et Portsmouth-lag som sliter tilsvarende tungt:

Tre måneder uten bortemål
På sine siste ni kamper før oppgjøret på Riverside hadde det kun blitt seks poeng, og enda verre var deres scoringsstatistikk. Etter sin sensasjonelle innledning på Premier League har det stort sett vært fritt fall for de blåkledde, som nå er inne i sin tredje strake måned uten scoring på bortebane.

Alt lå dermed til rette for en soleklar H på kupongen, og Middlesbrough kan bare takke sin udyktighet for at så ikke bli tilfelle: Først knallet Danny Mills til med et knallhardt skudd i tverrliggerens underside, deretter takket Portsmouths Steve Stone for seg med dagens andre gule. Og til tross for et kvarter med en mann mer så kom aldri hjemmelaget nærmere, og kampen ebbet ut med et skuffende 0-0-resultat mot nederlagstruede Portsmouth.

- ”Frustrasjon” er dagens ord, og dette var definitivt en gylden sjanse vi kastet bort, innrømmet Boro-manager Steve McClaren etter kampen.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere