Denne sesongen har Mbappé scoret fire mål og levert tre assist på sju kamper. Franskmannen har vært en svært viktig bidragsyter til at PSG troner øverst på tabellen med full pott.

Likevel skaper den franske angrepsspilleren hodebry for PSG. Kontrakten løper ut til sommeren, og om 100 dager kan Mbappé og hans representanter starte forhandlingene med andre klubber.

Etter FIFA sine regler kan en spiller kontaktes og skrive under for en ny klubb når det er under seks måneder igjen av inneværende kontrakt. For Kylian Mbappé vil denne regelen inntreffe fra og med 1. januar 2022.

LES OGSÅ: Wenger oppgitt over VM-motstand

Avslått flere tilbud

Franskmannen skal ha bestemt seg for å forlate klubben så fort kontrakten utløper, ifølge AS. Det hevdes også fra franske medier at Mbappé har fortalt sine lagkamerater i PSG at han ønsker nye utfordringer.

Ifølge L’Équipe, har den regjerende verdensmesteren konsekvent avslått fire konkrete kontraktsforslag fra PSG.

Samme kilde hevder 22-åringen ble tilbudt en femårskontrakt med mulighet for å forlenge med ett år. Lønnen skal ha vært på 25 millioner euro i året etter skatt. Det tilsvarer i overkant av 250 millioner kroner etter dagens kurs.

Mbappé skal ha vært motstander av en kontrakt som strekker seg over så mange år. PSG skal ha tilbudt franskmannen en toårskontrakt med samme lønnsbetingelser som det tidligere forslaget. Dette forslaget ble også avvist.

Nå tjener 22-åringen omtrent 15 millioner euro i året, det tilsvarer omtrent 150 millioner kroner.

LES OGSÅ: - Ronaldo svindlet for flere millioner

Interesse fra Madrid

I sommer trappet Real Madrid opp jakten på Mbappé, og fikk til slutt avslått et bud i underkant av to milliarder kroner ifølge L’Équipe.

Den spanske avisen AS hevder at Real Madrid skal være klare til å signere franskmannen allerede i januar, dersom PSG er klare til å forhandle. Hvis ikke skal den spanske klubben gå «all in» for å sikre seg superstjernen til sommeren. AS hevder Real Madrid vil tilby Mbappé en seksårskontrakt og en vanvittig signeringsbonus.

Så gjenstår det å se hvordan PSG vil takle situasjonen rundt Kylian Mbappé. Presset fra både klubben og supporterne er naturligvis stort. Det har også franskmannen merket selv, etter at egne supportere har rettet pipekonsert mot sin egen stjernespiller.