RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidenes dårligste av Aksel

Foto: CHRISTIAN HARTMANN (Reuters)
Sist oppdatert:
Aksel Lund Svindal skuffet stort i Wengen.

Aksel Lund Svindal har slitt med influensasymptomer den siste uken, men klinket likevel til med nest beste tid under torsdagens treningsomgang i utforløypa i Wengen.

- Forstår ingenting
Under utfordelen av superkombinasjonen fredag fikke Lund Svindal dessverre ikke helt sving på kjøringen, og kjørte inn til en 16. plass. I slalåmdelen gikk det ikke stort bedre, og verdensmesteren i disiplinen endte som listefyll.

- Jeg forstår ingenting, for jeg følte meg veldig bra, men det gikk sakte hele veien. På utfortreningen torsdag følte jeg meg ikke veldig bra, men kjørte likevel inn til annenplassen, sa Lund Svindal til NTB etter utfordelen.

Til slutt endte han på 19. plass. Det er hans dårligeste plassering i historien i et kombinasjonsrenn i verdenscupena, bortsett fra de gangene han har kjørt ut. Den tidligere «verstenoteringen» var en 16. plass fra Chamonix i 2006.

Kjetil Jansrud kjørte inn til 10.-plassen i utfordelen av superkombinasjonen i Wengen fredag. Da trodde han at topplassering kunne være innen rekkevidde.

- Jeg fikk en bra start, men gjorde en del småfeil på vei ned mot mål. Det var ingen perfekt utforomgang jeg presterte, men jeg henger bra med. Nå gjelder det bare å spille med de kortene jeg har fått utdelt i slalåmomgangen.

Det kortene ble bare spilt med sånn passe resultat. Jansrud tapte hele veien nedoer slalåmløypa, og endte tilslutt på nettopp tiendeplassen.

Suveren Kostelic
Vant gjorde kroatiske Ivica Kostelic, som fra en 23. plass i utfor kjørte seg helt opp til seier.

Sveitsiske Beat Feuz ble nummer to, slått med to tideler, mens Bode Miller ble nummer tre 45 hundredeler bak vinneren.

Resultatene:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere