Gjennom 2023-sesongen, som begynner 10. april, vil Nettavisen og resten av Amedias aviser vise 75 kamper fra Eliteserien, alle kamper i OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen og de fleste kampene i NM Cup for menn til og med semifinaler, i tillegg til masse annen sport.

Sendingene vil bli vist på Direktesport-plattformen som for anledningen har blitt pusset opp.

For å få tilgang til alle sendingene på Direktesport trenger du et +Alt-abonnement. Få tilgang til Nettavisen +Alt her

– Vår omfattende satsing i 2023-sesongen skjer med bakgrunn i det langsiktige partnerskapet mellom Amedia og TV 2 som ble inngått for et år siden. Med Amedias lokale tilstedeværelse over hele landet, vil ingen kunne være tettere på lokalfotballen enn våre aviser, og vi lover å bringe nerven, engasjementet og dramatikken til det som utspiller seg på fotballarenaer rundt om i Norge, sier Amedias nyhetsdirektør Jostein Larsen Østring i en pressemelding.

Og fortsetter:

– I Amedia er vi stolte over å kunne tilby våre lesere et så omfattende tilbud av direktesendt sport som vi nå gjør.

Direktesport-plattformen er bygget på ny teknologi, med samme funksjonalitet og den samme avspilleren som benyttes i TV 2 Play-tjenesten. I tillegg vil Direktesport få en personalisert forside, som gjør at brukerne tilbys innholdet som er mest relevant for dem.

Full oversikt: Disse kampene fra Eliteserien ser du på Direktesport

For å få fulgt alle fotballkampene på Direktesport, må du fra kommende sesong ha Amedias totalabonnement +ALT. Foruten fotball og annen direktesendt sport, gir +ALT tilgang til alt innholdet i Nettavisen og over 90 lokalaviser i Norge og podkast-appen Untold.

Uten +ALT-abonnement vil du hver uke kunne se et begrenset antall forhåndsbestemte kamper på din lokalavis.

– Direktesendt sport og utviklingen av et stadig større innholdstilbud for +ALT-abonnenter er viktige elementer i Amedias overordnede strategi for å vinne kampen om folks tid. Våre aviser arbeider knallhardt hver dag for å fylle den viktige rollen de har i folks liv.

Full oversikt: Se vårens treningskamper på Direktesport