RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidenes LSK-slakt

Sist oppdatert:
Et samlet fotball-Norge er ikke nådige i sin LSK-karakteristikk. Les reaksjonene her.

«Tidenes verste», «Blir ikke flauere», «Ydmyket», «Pinlig for norsk fotball». Kommentatorer, fotballeksperter, spillere, trenere og journalister – alle er de for én gangs skyld enige:

Lillestrøms europacupsorti mangler sidestykke.

Pinlig, elendig, flaut
Her er knippe av hvordan onsdagens aviser og nettsteder oppsummerer tirsdagens utfall:

- Dette er pinlig for norsk fotball (Arne Erlandsen, tidligere LSK-trener, til rb.no.)

- Dette er rett og slett for dårlig. Lag fra Luxembourg skal LSK slå. LSK har i år vært langt dårligere enn det jeg hadde trodd. (Karl-Petter Løken, fotballekspert for NRK, til rb.no.)

- Det går ikke an å beskrive det jeg føler. (Jan Åge Fjørtoft til VG.)

- Dette var elendig. (Simen Brenne, til VG Nett).

- Det er bare én ting å si: Det er flaut. (Arne Scheie, NRK, til Aftenposten).

- Vi har skuffa oss sjøl, klubben og supporteren, og det er bare å beklage. Vi har ødelagt europadrømmen (Espen Søgård til Dagbladet.no.)

- Resultatet er flaut og pinlig, men det er mer pinlig for norsk fotball enn det er for LSK (Frode Olsen, fotballekspert for TV 2, til rb.no.)

- Skremmende dårlig
Dette er bare håndfull av de kommentarene som ble gitt rett etter Lillestrøms fadese mot Käerjéng. Nå mener Frode Olsen at konsekvensene kan bli alvorlige, ikke bare for Lillestrøm, men for norsk fotball generelt.

- Å tape mot en middelhavsfarer fra Luxembourg vil ikke akkurat føre til at Europas øyne rettes mot Norge. Slik sett vil tapet gi ringvirkninger for alle klubbene.

VGs kommentator Truls Dæhli er heller ikke nådig.

- Det finnes fortsatt de som mener at norsk fotball tar viktige og riktige steg fremover. Det er løgn og bedrag. Lillestrøms sjokktap i Luxembourg viser at det sportslige innholdet er skremmende dårlig.

«Tom Nordlie, gå av»
Og er et samlet Fotball-Norge kritiske, er ikke supporterne mildere innstilt overfor sine egne. På LSK-fansens nettside kanari-fansen.no, samt andre nettsteder, er det flere som stiller seg kritiske til spesielt Tom Nordlies, men også manager Jan Åge Fjørtoft.

- Tom Nordlie, gå av, er tittelen på en av trådene, hvor signaturen stiandahl forlanger LSK-trenerens umiddelbare fratredelse. - Jeg tar det som en selvfølge at Tom Nordlie har hatt sin siste arbeidsdag i Lillestrøm. Alt annet vil være en skandale, legger han til.

Men to LSK-profilene Nordlie og Fjørtoft har også har sine forsvarere.

- Tror ikke det nytter å bytte ut Tom, skriver Westbam98.

- Full støtte til Fjøra, f*n ikke hans feil det her, skriver merch.Hva synes du om LIllestrøms innsats i Uefa-cupen? Kom med din kommentar her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere