RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidenes nest beste av Skarlund og Spinnangr

Foto: FIVB
Sist oppdatert:
Norske lag imponerer i verdensserieturneringen Hague Open i Nederland.

Åtte norske lag deltok fra start, men nå som det nærmer seg finalen, er det bare to lag igjen.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr henger fortsatt med i turneringen, i likhet med Nila Håkedal og Ingrid Tørlen.

Skarlund og Spinnangr gikk videre etter en merkelig kamp mot spanjolene Mesa/Lario. På grunn av en del vind gjorde begge lag en del feil. Nordmennene styrte inn første sett og vant 21-16. Det andre settet tapte de imidlertid 20-22. I siste og avgjørende sett gikk vinden deres vei, og de kunne gå videre med 15-8.

Den norske duoen spilte så mot den duoen som slo ut nordmennene Iver Horrem og Øyvind Hordvik, svenskene Hannes Brinkborg og Stefan Gunnarson, i en kamp som sikret dem minst niendeplass hvis de vant.

Skarlund og Spinnangr åpnet litt svakt med å tape 19-21 i første sett. Andre sett kom de sterkt tilbake og vant hele 21-16 etter mye bra serving. Tredjesettet var uhyre jevnt og spennende. Spinnagr blokkerte frem en 13-9 ledelse. Så raknet det litt, men etter å ha satt sideouten til 14-13-ledelse vant de til slutt 15-13. De vant altså 2-1 i sett, og dette var en søt revansj etter at de tapte 0-2 mot dem forrige gang de møttes.

Det ble imidlertid tap mot østerrikerne Gosh/Horst. Dermed endte den norske duoen på niendeplass, deres nest beste prestasjon sammen.

- Vi er godt fornøyde med niendeplass. I løpet av de tre siste turneringene har vi opparbeidet oss en poengsum på 780, som både vi være nok til å være i hovedrunden i Kina , men også til at vi starter i hovedrunden fra neste sesong, som eneste norske herrelag, forteller Skarlund i en pressemelding.

Nila Håkedal og Ingrid Tørlen endte på sjuendeplass etter tap mot brasilianerne Vivian/Viera fredag ettermiddag. Det er likevel en imponerende prestasjon med tanke på skulderskaden til Nila.

Kampen varte i nesten en hel time, og endte 1-2 i sett etter tap 15-21 i første sett, seier 21-17 i andre sett og tap 10-15 i det avgjørende settet.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere