Gå til sidens hovedinnhold

Tidenes sluttspurt

Jaromir Jagr sikret uavgjort for Washington Capitals med et nesten umulig skudd 8 tideler før full tid i nattens vanvittige NHL-kamp mot Calgary Flames.

- Jeg hadde ikke noe valg. Tiden var ute. Jeg bare skjøv pucken av gårde. Det var bare flaks, gliste Jagr etter å ha satt inn 3-3 i det sluttsignalet lød.

De første 54 minuttene forløp uten scoringer. Så tok det av i en vanvittig sluttspurt.

Først satte Trent Withfield inn 1-0 for Capitals med seks minutter igjen av kampen. I løpet av 29 sekunder puttet Matthew Lombardi og Oleg Saprykin hvert sitt, og snudde oppgjøret i Calgarys favør. Sergei Gonchar utlignet til 2-2 i overtallspill ett minutt før slutt.

Da det sto 38 sekunder igjen av kampen satte Jarome Iginla inn det alle trodde var Calgarys seiersmål. Jaromir Jagr beviste imidlertid ettertrykkelig viktigheten av å spille til fløyta går.

- Det er sannsynligvis den rareste hockey-kampen jeg noen gang har sett, sier Washington-målmann Olaf Kolzig, som noterte 41 redninger.

- Det var forunderlig ishockey. Det føltes som en sluttspillkamp. Det sto 0-0 i evigheter. Så scoret vi med fem minutter igjen. I sluttspillet betyr det normalt game over.

National Hockey League onsdag:

Washington Capitals – Calgary Flames 3-3
Minnesota Wild – Los Angeles Kings 2-2
Atlanta Thrashers – Montreal Canadiens 1-2
Detroit Red Wings – Chicago Blackhawks 4-2.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter