RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: www.poker.no

Tidenes største pengepremie

Sist oppdatert:
Fredag kveld startet poker-VM og kampen om den største premiepott i verdenshistorien.

Les mer om poker her!

LAS VEGAS (TV 2 Nettavisen): Det er ventet at vinneren av årets hovedøvelse i poker-VM kan dra hjem med ti millioner dollar. Det er i så fall den største pengepremie innen sport noensinne.

Den forrige rekorden ble satt i fjorårets VM. Da vant Joe Hachem 7,5 millioner dollar.

Til sammenligning vant Rafael Nadal 940.000 euro da han gikk til topps i French Open tidligere i år. Det var tidenes største pengepremie i tennis. Og Tiger Woods fikk 1,338.480 dollar for seieren i British Open nylig.

Rundt 100 nordmenn deltar i kampen om førstepremien på 10 millioner dollar. Det er 8.570 spillere med, ifølge siste grovtelling.

Turneringens første heat startet fredag klokken 21.00 norsk tid. Første spilledag er delt opp i fire heat, på grunn av det store antallet deltakere. Det betyr at første dag ikke er ferdig før tirsdag morgen norsk tid.

TV 2 Nettavisen er til stede i Las Vegas og vil naturligvis følge ekstra godt med på nordmennen. Vi har en egen blogg, en egen drømmeliga, masse artikler og en bildekarusell du kan kikke på nederst i denne artikkelen. Norsk Pokermagasin har flere tv-intervju og poker.no følger turneringen direkte.

Åge Spets inspirerte de andre norske spillerne med sin fantastiske innsats i den siste oppvarmingsøvelsen, $1.500 No Limit. Trønderen fikk 1,1 millioner kroner for fjerdeplass i turneringen hvor 2803 spillere deltok.

Nå gjenstår det bare å se om pokernasjonen Norge klarer å følge opp i hovedøvelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere