RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Foto: John Mabanglo, AP (Scanpix)

Tidenes svakeste for Tiger

Sist oppdatert:
Tiger Woods fikk ingenting å stemme under helgens PGA-mesterskap i golf. Verdenseneren endte på 39. plass. Hans svakeste plassering i en Major-turnering noensinne.

Tiger Woods var en skygge av seg selv da den fjerde og siste av årets Majors skulle avgjøres. Innspillene stemte ikke og puttene gikk alle andre steder enn i hullet.

Han gikk tre over par på den siste runden og endte opp med samlet å gå på tolv over par. Det ga ham en delt 39. plass, noe som er den svakeste plasseringen han noensinne har fått i en av de fire storturneringene på PGA-touren.

Med Woods ute av kampen, skulle det bli nok en sensasjonsmann som gikk til topps. Som i de tre øvrige Majors denne sesongen, var det en mann som spilte sin første Majors-turnering som skulle gå helt til topps.

34 år gamle Shaun Micheel fra Memphis sto uten en eneste seier på PGA-touren før helgens PGA-mesterskap. Etter fire strålende runder på den vanskelige Oak Hill-banen, skrev han seg inn i historien som en av de største overraskelsesmennene i turneringens historie.

Han vant to slag foran Chad Campbell, med Timothy Clark på tredjeplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere