Gå til sidens hovedinnhold

Tidenes svakeste for Tiger

Tiger Woods fikk ingenting å stemme under helgens PGA-mesterskap i golf. Verdenseneren endte på 39. plass. Hans svakeste plassering i en Major-turnering noensinne.

Tiger Woods var en skygge av seg selv da den fjerde og siste av årets Majors skulle avgjøres. Innspillene stemte ikke og puttene gikk alle andre steder enn i hullet.

Han gikk tre over par på den siste runden og endte opp med samlet å gå på tolv over par. Det ga ham en delt 39. plass, noe som er den svakeste plasseringen han noensinne har fått i en av de fire storturneringene på PGA-touren.

Med Woods ute av kampen, skulle det bli nok en sensasjonsmann som gikk til topps. Som i de tre øvrige Majors denne sesongen, var det en mann som spilte sin første Majors-turnering som skulle gå helt til topps.

34 år gamle Shaun Micheel fra Memphis sto uten en eneste seier på PGA-touren før helgens PGA-mesterskap. Etter fire strålende runder på den vanskelige Oak Hill-banen, skrev han seg inn i historien som en av de største overraskelsesmennene i turneringens historie.

Han vant to slag foran Chad Campbell, med Timothy Clark på tredjeplass.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter