Tidlig Sjarapova-exit

Foto: Reuters/Scanpix

Favoritten slått ut av US Open.

03.09.11 13:03

Fjerdeseedede Maria Sjarapova var en av de store favorittene i Grand Slamturneringen US Open, men fredag røk hun ut allerede i tredje runde.

Den russiske tennisyndlingen, som vant US Open i 2006, måtte gi tapt 3-6, 6-3, 4-6 i sett for italienske Flavia Pennetta.

- Hun spilte veldig bra, men jeg gjorde for mange feil, og det kostet meg kampen, sa en skuffet Sjarapova, som gjorde hele 60 upressede feil, ifølge NTB.

Pannetta møter kinesiske Peng Shuai i den fjerde runden. Også andreseedede Vera Zvonareva er videre til fjerde runde etter å ha slått ut Anabel Medina i en to timer lang kamp.

Historisk Djokovic
På herresiden dominerer Novak Djokovic. Serberen har kun tapt to av sine 61 kamper i år, vunnet historiske fem ATP-titler, to Grand Slam-titler, og nå håper han å toppe statistikken med seier i US Open. To ganger tidligere har tennisstjernen tapt finalen i den prestisjetunge turneringen, mot henholdsvis Roger Federer og Rafael Nadal.

Lørdag tar han neste skritt på veien mot finalen, når han møter Nikolaj Davydenko den tredje runden.

Foto: PA Photos/Scanpix

- Han er fra en annen planet
Djokovic har slitt med en skulderskade, som plaget ham såpass mye at han måtte trekke seg fra finalen i Cincinnati Masters mot Andy Murray kort tid før US Open, men har gått greit videre fra de innledende rundene. I den andre runden knuste han Carlos Berlocq med sifrene 6-0, 6-0, 6-2, og den argentinske tennisproffen konkluderte med at Djokovic er «fra en annen planet».

Dermed tyder alt på at det serbiske tennisvidunderet vil være like suveren som han har vært hele sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.