*Nettavisen* Sport.

Tidligere Chelsea-spillere slakter Solskjærs spissvalg

FÅR KRITIKK: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

FÅR KRITIKK: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær. Foto: Phil Noble (Reuters / NTB scanpix)

Signeringen av Odion Ighalo viser at Manchester United ikke lenger er i stand til å tiltrekke seg verdensklassespillere, mener to tidligere Chelsea-profiler.

04.02.20 13:32

Etter et overgangsvindu der store navn på rad og rekke ble koblet til Ole Gunnar Solskjær og Manchester United, endte det med at tidligere Watford-spiss Odion Ighalo ble hentet på lån ut sesongen.

To nordmenn var etter sigende på Uniteds ønskeliste: Erling Braut Haaland og Joshua King. Haaland valgte en overgang til tyske Borussia Dortmund, mens King ble værende i Bournemouth. United var desperat etter alternativer i Marcus Rashfords skadefravær.

LES OGSÅ: Luka Jovic fortviler over Real Madrid-starten: - Ser videoer av meg selv på YouTube og spør «hva skjedde?»

I Sky Sports podkast «Transfer Talk» hevder Eidur Gudjohnsen at ingen av de beste spissene lenger ønsker seg til Manchester United. Islendingen får støtte av en annen tidligere Chelsea-spiss, Jimmy Floyd Hasselbaink.

Nederlenderen mener Ighalo, som har spilt i Kina siden januar 2017, knapt kan ha vært tredjevalget til Solskjær.

– Han må være verdens heldigste mann. Han reiser til Kina, ingen har sett ham på to og et halvt år, og så får han en låneavtale med United, sier Hasselbaink.

– Det viser hvor langt United er bak Liverpool, Manchester City og Chelsea. De har en stor jobb foran seg, fortsetter han.

LES OGSÅ: Liverpool kobles med en rekke stjerner: Journalistprofil har sett nærmere på hva som kan skje i sommervinduet

Hasselbaink sier han har vanskeligheter med å forstå hvorfor klubben sliter i overgangsvinduet, etter at den solgte Romelu Lukaku og sendte Alexis Sánchez på lån til Inter.

– De har i lang tid visst at de trenger en ny spiss. Jeg vet ikke hvor mye penger de har til rådighet, men dette er Manchester United.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.