Erling Braut Haaland er mildt sagt en aktuell mann for tiden, etter den elleville seriestarten mot Eintracht Frankfurt, hvor nordmannen leverte to mål og tre målgivende pasninger.

Prestasjonen har gjort at hans navn igjen har dukket opp i ryktespaltene, etter at det tidligere i sommer ble tydeligere og tydeligere at han kom til å bli i Borussia Dortmund.

- Jeg tror man må vente med å se hva som skjer, til neste sommer. Det blir nok ikke noe denne sommeren, sier tidligere Dortmund- og Bayern-spiller Michael Rummenigge til tyske Sport1.

Les også: Haaland herjet, men dette skaper reaksjoner: - Han er irritert og sint

Her kan du se oppvisningen mot Eintracht Frankfurt igjen:

- Ser for meg Liverpool

Prisen for Haaland skal være skyhøy, og et fåtall av verdens klubber har de økonomiske musklene til å tilby det tyskerne forventer, som skal være godt over 1,5 milliarder kroner.

Det er derfor mer sannsynlig at en handel vil skje neste sommer, hvor 21-åringen skal ha en utkjøpsklausul på omkring 750 millioner kroner neste år.

- Barcelona og Real Madrid er inne i en tung økonomisk periode, så jeg utelukker ikke at han vil ende opp i England. Faren hans har spilt i England, og jeg personlig kan se for meg han i Liverpool og tror det kan skje, sier broren til den tidligere toppsjefen i Bayern, Karl-Heinz Rummenigge.

Og fortsetter:

- Han er jo et fenomen, og man ser bare slike spillere komme frem hvert 30-40. år. Haaland er en målmaskin, og man ser at forsvarerne faller rundt han når han setter på turboen.

Rummenigge fikk 152 kamper for Bayern München og 157 kamper for Borussia Dortmund i sin karriere, og var blant annet kaptein for Dortmund.

Hyller Haaland

Haaland står med vanvittige 62 mål på 61 kamper for de gule, og den tidligere klubbelegenden mener Dortmund bør være fornøyd med den tiden de får med nordmannen.

- Jeg vet ikke hva planene hans er for framtiden, men for Dortmund er det fantastisk om han fortsetter å ikle seg drakten ut denne sesongen. Det eneste man kan utsette han på, er at han ikke scorer nok med hodet. Til å være en så stor spiss scorer han lite med hodet, men ellers er han perfekt, avslutter han.

21-åringen har selv sagt at han er fornøyd med tingenes tilstand, og at han er glad for å bli værende i Dortmund.

– Erling føler seg utrolig komfortabel med oss, han ønsker å oppnå noe med dette laget, og jeg har overhodet ikke følelsen av at han ønsker seg vekk, sa sportssjef i Borussia Dortmund om situasjonen forrige måned.

Les også: Thorstvedt sikker på at City kommer med nytt Kane-bud

Manchester City, Chelsea og Bayern München skal tidligere ha vist interesse for stjernespissen, og sportsdirektør i Bayern har også uttalt seg om det.

– Selvsagt, han er en topp spiller, og en super gutt ut fra det jeg hører. 60 mål på 60 kamper, du må følge med på det, hvis ikke hadde vi vært totale amatører, sa også han til den tyske kanalen Sport1.

Tirsdag tapte Haaland og Dortmund den tyske supercupfinalen mot nettopp Bayern München, og rivalen Robert Lewandowski scoret to.