*Nettavisen* Sport.

Tidligere elev senket Hoddle

Foto: EPA/Scanpix

James Beattie slo gjennom da Glenn Hoddle var manager i Southampton. Nå kan han ha sørget for at nettopp Hoddle får sparken fra managerjobben i Tottenham.

20.09.03 19:21

TOTTENHAM - SOUTHAMPTON 1-3: Glenn Hoddle var manager, med brukbar suksess, i Southampton da James Beattie slo gjennom med en tikampersrekke med nettkjenninger.

Skrytes opp i skyene

Nå er Hoddle manager i Tottenham, mens Beattie har spilt seg inn på landslaget.

- Det er fantastisk. Han er en herlig gutt som jobber utrolig hardt, og han var en fryd å jobbe med da jeg var i Southampton, sa Glenn Hoddle før lørdagens møte med sin tidligere elev.

- James er nå blant de fire eller fem beste spissene i England, la han til.

Delt toppscorer

Det inspirerte tydelig Beattie. Spissen scoret 1-0 etter bare tre minutter, og vartet senere opp med et fantastisk frisparkmål fra 30 meter. Det var Beatties sjette mål for sesongen, noe som gjør ham til delt toppscorer i ligaen.

Da Kevin Phillips la på til 3-0 for Southampton etter 60 minutter på White Hart Lane, var kampen kjørt. Det spilte ingen rolle at Frederic Kanoute reduserte til 1-3 to minutter senere.

Ironisk nok er det stor sjanse for at Hoddles tidligere elev spyttet de siste dråpene i Hoddles beger - han sitter i alle fall ekstremt utsatt til i Tottenham. Ledelsen har allerede gjort det klart at resultatene må forbedres - og forbedres fort.

Det er vel tvilsomt om ledelsen så for seg 1-3-tap for Southampton.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.