Gå til sidens hovedinnhold

Tidligere England-kaptein oppgitt over United-signering

Den tidligere midtbanespilleren Paul Ince har sett seg lei av Jadon Sanchos prestasjoner så langt denne sesongen. Han mener Manchester Uniteds storsignering må lære at fotball ikke er videospillet FIFA.

Denne sommeren signerte Jadon Sancho (21) for de røde djevlene. Overgangssummen lå på 73 millioner pund, det tilsvarer omtrent 860 millioner kroner.

Tidligere var Sancho lagkamerat med Erling Braut Haaland i Borussia Dortmund. Der leverte driblefanten 50 mål og 64 assist på 137 kamper.

Den engelske landslagsspilleren har ikke rukket å spille seg varm i United-drakten så langt. Hittil har Sancho gjort sju opptredener for United, men har verken vært sist eller nest sist på ballen for et United-lag som har scoret flest mål i Premier League.

LES OGSÅ: - Ronaldo svindlet for flere millioner

Ikke imponert over Sancho

Paul Ince, som tidligere har spilt i blant annet Manchester United og Liverpool, holder ikke igjen i et videointervju med The United Stand.

Han mener Sancho er mer opptatt av å vise hvilke ferdigheter han har inne, fremfor å faktisk produsere sjanser på banen.

- Jeg forstår at Sancho fortsatt lærer, han er fortsatt ung. Men dette er ikke et FIFA-spill, det handler ikke kun om å drible motstandere og slå små flikker, sier Ince.

Den tidligere England-kapteinen deler også samme oppfatning om Jesse Lindgard, og mener det er mye lærdom for duoen å hente i Ryan Giggs, som var midtbanespiller for United fra 1990 til 2014

- Helt ærlig, så hisser det meg opp. Hvis man ser på spillere som Giggs, han kommer seg forbi og spiller ballen. De vil bare fortsette å løpe og prøve på små flikker og hælspark.

Martial får gjennomgå

I samme intervju kommer Paul Ince inn på Anthony Martial, som har startet én kamp og hatt tre innhopp i Premier League denne sesongen. Ince mener Martial har de samme tendensene som Sancho og Lindgard, og mener United-profilene må forstå at det ikke kun handler om å drible.

- Noen ganger kan man passere spillere og komme seg inn i boksen.

Ince fortsatte å lufte sin frustrasjon over Martial, som han mener ikke er forpliktet til United etter holdningen hans i onsdagens cuptap mot West Ham.

- Jeg så på Martials kroppsspråk og spurte meg selv om han virkelig vil være der en onsdags kveld. Noen spillere som ikke er involvert i den foregående Premier League-kampen tenker faktisk sånn.

- Man fornemmer det kroppsspråket til Martial. Han ville ikke være der ute, avslutter Ince.

Neste mulighet for Jadon Sancho til å vise seg fram for Manchester United-fansen kommer i lørdagens møte med Aston Villa klokken 13.30 på Old Trafford