RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty / All Over Press

Tidligere Everton-spiss må i fengsel

Sist oppdatert:
Michael Branch var en gang et stortalent, men livet har ikke blitt som ventet.

De som har fulgt Premier League noen år husker helt sikkert Michael Branch. Spissen var en periode sett på som et stort talent i Everton.

Fotballkarrieren ble imidlertid ikke så lysende som mange trodde for den nå 34 år gamle engelskmannen. Etter tiden i Everton var han også innom klubber som Manchester City og Wolverhampton, men heller ikke i disse klubbene fikk Branch sitt gjennombrudd.

Syv år i fengsel
De neste syv årene ser heller ikke ut til å bli så lyse for 34-åringen. Branch ble nemlig nylig dømt til sju års fengsel for salg av narkotiske stoffer.

Branch skal ha solgt stoffet kokain ved to anledninger og ble dømt for forbrytelsen i Chester Crown Court, skriver Liverpool Echo.

Den tidligere Everton-spilleren har også fra tidligere en narkotikadom på seg, og derfor valgte retten å slå hardt ned på denne forseelsen.

Branch skal tidligere har solgt rundt 3 kilo amfetamin til en mann i et parkeringshus i Liverpool, mens det i juli i år ble funnet 1 kilo kokain i hjemmet hans.

- Grov fobrytelse
- Dette er en grov forbrytelse av en person som en gang i tide var et forbilde for andre, heter det i dommen.

- Vi ønsker å gi klar beskjed om at det å selge og kjøpe narkotiske stoffer straffes med fengsel. Det gir deg ikke økonomisk gevinst og kjendisstatus, heter det videre.

Branchs siste klubb var Burscough i Evo-Stik Northern Premier League i England. Han spilte der i 2010.

Han er også kjent for et smått berømt mål mot Nottingham Forest i 1999/2000-sesongen. Målet kan du se i videoen under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere