Siden Spiranac trappet ned golfsatsingen har Instagram-profilen vokst til over 3,7 millioner følgere, og i 2022 ble hun kåret til «verdens hotteste» på herremagasinet Maxime sin årlige topp 100-liste.

Tidligere i år startet Piranac en nettside kalt OnlyPaige, der man kan kjøpe årlig eller månedlig abonnement for å kunne se «golfinstruksjoner og glimt av hverdagen» til den tidligere golfproffen.

Under annonseringen lovte golf-profilen «ikke bare de mest sexy bildene mine noensinne, men også en full golfinstruksjonsserie». Det har fått mange til å trekke paralleller til den abonnementsbaserte tjenesten OnlyFans.

Nå slår Spiranac tilbake mot nakenhet-påstandene i podkasten hennes «Playing A Round».

– Jeg tror noen mennesker blir forvirret fordi siden heter OnlyPaige, og det var et frekt navn for å gjøre narr av OnlyFans, fordi jeg blir bedt om å starte ned OnlyFans hele tiden, sier hun.

– Derfor ville jeg at det skulle være veldig ironisk. Det er ingen nakenhet, og det er med vilje, fortsatte Spiranac.

– Kommer aldri til å gjøre det

Den tidligere proffspilleren forteller at hun ikke har noen problemer med nakenhet, men at hun bevisst velger å ikke vise enkelte deler av kroppen.

Samtidig påpeker Spiranac at hennes nye nettside og innholdet hun deler er et personlig valg, og at det ikke er gjort for å virke nedverdigende mot andre som livnærer seg av intime bilder.

– Jeg har ingen problemer med nakenhet i det hele tatt. Jeg vil bare aldri vise de delene av kroppen min, og jeg kommer aldri til å gjøre det, forklarte hun.

– Jeg tror heller ikke det er gunstig for mine forretningsmål og hvordan jeg håper karrieren min utvikle seg de neste fem, ti, 15 og 20 årene.

Den nye nettside-satsingen til Spiranac har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier. Blant reaksjonene har ikke alt vært positivt, noe som fikk 29-åringen til å ta til Twitter.

– Det er mye som skjer i verden som burde plage deg og fornærme deg. Pupper er ikke en av dem, skriver Spiranac.

– Sluttet å bry meg

Etter å ha vært en hardtsatsende golfer på det øverste nivået innen college-systemet i USA, ble Spiranac proff i 2015. Det skikkelige gjennombruddet kom aldri, og derfor bestemte hun seg for å trappe ned fokuset på golf.

– Jeg kom til det punktet hvor jeg bare sluttet å bry meg. Jeg ønsket å ha et mer sosialt liv. Jeg ville ha det gøy. Jeg var lei av å vie livet mitt til noe og bare ikke se resultatet, sier hun ifølge Fox News.

Til tross for at hun gå figurerer som både ekspert og influenser innen golfverdenen, skulle hun gjerne sett at ting var annerledes.

– Hvis jeg hadde valget mellom å gjøre det jeg gjør nå, eller å spille i LPGA Tour, ville jeg sannsynligvis valgt LPGA Tour fordi det bare var et mål jeg alltid har ønsket å oppnå.

– Det var en drøm for meg – og jeg skulle ønske jeg kunne ha huket det av på listen før jeg gikk over til å jobbe med mediearbeid på heltid. Men det er ikke slik livet fungerer, avslutter Spiranac.