Den tidligere Premier League-spilleren Jordon Mutch er klar for Aalesund. Det bekrefter klubben i en pressemelding mandag formiddag.

- Vi er veldig fornøyde med at Jordon har skrevet under for oss. Dette er en solid forsterkning. Han viste sine kvaliteter på trening med oss de dagene han var her oppe, og beviste at han kan tilføre oss mye. Dialogen med spilleren har vært veldig god siden han reiste tilbake til England, og han har selv hatt et sterkt ønske om å signere for oss, forteller AaFKs hovedtrener Lars Bohinen.

LES OGSÅ: NFF bekrefter: Alexander Søderlund klar for klubb i Allsvenskan

Fortid i Premier League

Jordon Mutch har bakgrunn fra klubber som blant annet QPR, Crystal Palace og Cardiff. Hans forrige klubb var sør-koreanske Gyeongnam FC.

- Jordon er en klassespiller, og har potensial til å bli den beste midtbanespilleren i Eliteserien. I tillegg til å være en god fotballspiller, er han også en flott type som kommer til å passe godt inn i spillergruppa. Det at Jordon har hatt et såpass sterkt ønske om å spille for AaFK må vi ta som en bekreftelse på at det er mye positivt som skjer om dagen, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.

LES OGSÅ: VIFs keepertalent tabbet seg ut, men Fagermo er fornøyd etter tapet: - Jeg er imponert

Spilte under Solskjær

Hos Cardiff hadde Mutch Ole Gunnar Solskjær som manager.

Nordmøringen, som nå er sjef i Manchester United, skal ha gitt Lars Bohinen positive tilbakemeldinger om spilleren. Aalesund skriver at Solskjær skal ha hatt utelukkende positive ting å si om engelskmannen.

- Jeg har med meg en del erfaring, og håper å kunne bruke den lærdommen her i Aalesund. Jeg er sikker på at jeg kan lære selv også, av de erfarne spillerne som finnes her i klubben. Nå handler det om å bli kjent med klubben og lagkameratene mine. Det gleder jeg meg veldig til å bli, sier Jordon Mutch.

LES OGSÅ: Abu fikk beskjed om at han ikke er i Fagermos Vålerenga-planer: - Glad for å dra videre