Framtiden til Erling Braut Haaland er nemlig et brennhett tema om dagen. Nordmannen figurerer daglig på forsidene til store sportsaviser verden rundt.

Nylig skal Haalands agent Mino Raiola, sammen med pappa Alfie Haaland, ha vært på besøk til flere storklubber i Europa for å lytte til deres planer for spissen. Det skal være snakk om at de har besøkt klubber som Real Madrid og Barcelona i Spania, samt Manchester City, Chelsea, Manchester United og Liverpool i England.

LES OGSÅ: Alsaker mener Ødegaards sjef slipper billigere unna enn Solskjær og Lampard

Borussia Dortmund-spissen blir stadig koblet med disse klubbene, men det er enn så lenge usikkert hvor han drar, selv om Real Madrid er regnet som en favoritt i mediene.

Tidligere PL-spiller: - Ikke gode nok

Spekulasjonene rundt en overgang til Manchester City blusset voldsomt opp denne uken da Haalands Dortmund møtte de lyseblå i Champions League-kvartfinalen.

Det at 20-åringen slo av en prat med stjernespilleren Phil Foden rett etter kampslutt, var nok til at de engelske avisene koblet spissen med Josep Guardiolas klubb.

Når det gjelder Manchester United, så er deres interesse viden kjent og Haaland skal ha vært aktuell for klubben allerede da han spilte for Molde. Det at Haaland jobbet med United-manager Ole Gunnar Solskjær i nettopp Molde, har fått mange til å hevde at Old Trafford-klubben er en reell utfordrer om måljegerens signatur.

Det er imidlertid ikke alle som er like enig i det. Tidligere Tottenham-spiller Jamie O'Hara, var klar i sin tale da han ble spurt om dette av Talksport.

- United kan ikke signere Haaland, fordi de er ikke gode nok. Hvorfor i all verden skulle Haaland dra til United? Hvorfor? sier O'Hara til kanalen.

LES OGSÅ: Reagerer sterkt etter TV-bilder av Erling Haaland og linjemannen

- Det er greit at United kanskje trenger ham, men du har Real Madrid, Barcelona og Manchester City. De trenger ham også, sier den tidligere Premier League-spilleren.

- Haaland vil vinne alt

O'Hara, som også har en fortid i klubber som Wolverhampton, Fulham og Blackpool, er ifølge Daily Mail kjent for å ha sterke meninger om det som skjer i fotballverdenen.

- United betalte nesten 100 millioner pund for Paul Pogba. Han dro dit og trodde de skulle ta det neste steget. Det har ikke fungert og han står igjen uten store trofeer.

- Haaland kommer ikke til å velge United og tenke «kanskje vinner vi noe, kanskje gjør vi det ikke». Han vil dra et sted der han kan vinne alt, mener O'Hara.

Manchester United ligger som nummer to i Premier League, men det er hele 14 poeng opp til byrival Manchester City med ikke alt for mange kamper igjen.

Solskjærs menn henger fortsatt med i Europa League og møter spanske Granada til dyst torsdag kveld. Europa League er klubbens eneste realistiske sjanse for et trofé denne sesongen. Klubben har ikke vunnet sølvtøy siden 2017 - under José Mourinho.

LES OGSÅ: Neville ble ukomfortabel av Arsenal-spillernes oppførsel: - Jeg ble sjokkert

- Klausul i kontrakten

Ifølge den anerkjente journalisten Fabrizio Romano så skal Haaland ha en klausul i kontrakten sin med Dortmund som kommer til å bli aktiv i 2022, men akkurat nå tyder mye på at nordmannen kan komme til å bytte klubb før den tid.

I 2022 vil det, skal vi tro velinformerte Romano, bli mulig å kjøpe løs nordmannen for 75 millioner euro - noe som tilsvarer 756 millioner norske kroner.

Skulle en klubb ønske å kjøpe måljegeren allerede i sommer, kan prisen bli stivere, men Dortmund-sjef Hans-Joachim Watzke har tidligere innrømmet overfor den tyske avisen Sport1 at klubben kan bli nødt til å selge stjernespillere i sommer.

LES OGSÅ: Ber Haaland droppe Manchester City: - Arrogansen hans passer bedre i United

Dortmund er , som så mange andre klubber, hardt rammet økonomisk av den pågående koronapandemien og et salg kan derfor bli nødvendig.