RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidligere Rangers-stjerne vil ha «Zucca»-sjef sparket

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
- Spillerne hans hater ham og vil ikke spille for hans «bullshit» ...

Det er den tidligere New York Rangers-spilleren Sean Avery som lar John Tortorella gjennomgå på Twitter. Etter 3-0-tapet for Montreal fredag, publiserte ishockeystjernen følgende melding:

- Spark den klovnen. Spillerne hans hater ham og vil ikke spille for hans «bullshit» ..., skrev Avery, som spilte for klubben fra 2007 til 2008, med tydelig adresse til Rangers-treneren.

Tortorella har høstet mye kritikk helt siden han ble ansatt i 2009, fordi han har en tendens til å refse egne spillere offentlig.

Med 14 kampen igjen av grunnspillet i NHL, ligger Rangers på åttendeplass i Eastern Conference, som er den siste plassen som kvalifiserer til sluttspillet. Hvis ikke klubben klarer å kvalifisere seg, kan nok Averys ønske gå i oppfyllelse.

På veiene av spillerne, hevder imidlertid Rangers-kaptein Ryan Callahan at spillerne ikke er enige med Avery.

- Sean Avery snakket ikke på vegne av oss som lag da han var her, og han gjør i hvert fall ikke det nå, svarte Callahan på Twitter.

Mats Zuccarello Aasen gjorde comeback i NHL og for New York Rangers da det ble tap mot Montreal, men nordmannen har fått ros av både media og Tortorella etter kampen.

- Zuccarello er en kreativ kar. Han vil få spille mer og jeg tror han vil hjelpe oss, sa Rangers-treneren.

Les også: Tortorella: - Zuccarello vil få spille mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere