Det er den tidligere New York Rangers-spilleren Sean Avery som lar John Tortorella gjennomgå på Twitter. Etter 3-0-tapet for Montreal fredag, publiserte ishockeystjernen følgende melding:

- Spark den klovnen. Spillerne hans hater ham og vil ikke spille for hans «bullshit» ..., skrev Avery, som spilte for klubben fra 2007 til 2008, med tydelig adresse til Rangers-treneren.

Tortorella har høstet mye kritikk helt siden han ble ansatt i 2009, fordi han har en tendens til å refse egne spillere offentlig.

Med 14 kampen igjen av grunnspillet i NHL, ligger Rangers på åttendeplass i Eastern Conference, som er den siste plassen som kvalifiserer til sluttspillet. Hvis ikke klubben klarer å kvalifisere seg, kan nok Averys ønske gå i oppfyllelse.

På veiene av spillerne, hevder imidlertid Rangers-kaptein Ryan Callahan at spillerne ikke er enige med Avery.

- Sean Avery snakket ikke på vegne av oss som lag da han var her, og han gjør i hvert fall ikke det nå, svarte Callahan på Twitter.

Mats Zuccarello Aasen gjorde comeback i NHL og for New York Rangers da det ble tap mot Montreal, men nordmannen har fått ros av både media og Tortorella etter kampen.

- Zuccarello er en kreativ kar. Han vil få spille mer og jeg tror han vil hjelpe oss, sa Rangers-treneren.

Les også: Tortorella: - Zuccarello vil få spille mer