Tidligere Real Madrid-president: - Mourinho er førstevalget som ny manager

GJENSYN?: Ifølge Ramon Calderon er José Mourinho (t.h.) førstevalget til Florentino Pérez (t.v.) som ny manager i Madrid-klubben.

GJENSYN?: Ifølge Ramon Calderon er José Mourinho (t.h.) førstevalget til Florentino Pérez (t.v.) som ny manager i Madrid-klubben. Foto: Javier Soriano (AFP)

- Mourinho er den eneste treneren Florentino Perez respekterer, sier den tidligere Real Madrid-presidenten.

06.03.19 18:25

Real Madrid-manager Santiago Solari virker å gå en høyst usikker framtid i møte.

Ikke bare tapte hovedstadslaget to kamper mot Barcelona på rappen, men de regjerende Europa-mesterne gikk på en ydmykende Champions League-exit for Ajax, alt i løpet av den siste uken.

Nå har allerede bookmakerne begynt å spekulere i hvem som skal erstatte Solari, men ifølge tidligere Real-president Roman Calderon er valget enkelt.

- Han er førstevalget

- Mourinho er den eneste treneren han (Pérez, journ.anm) respekterer, sier Calderon til Sky Sports News.

Han mener portugiseren er den eneste som er i stand til å roe gemyttene blant «Los Blancos»-fansen, som de siste månedene har blitt mer og mer fiendtlig. Sist var det Gareth Bale som fikk unngjelde, da waliseren ble møtt med buing idet han skulle bli byttet inn i El Clásico.

SPÅR FRAMTIDEN: Ramon Calderon tror José Mourinho vil gjøre comeback på Santiago Bernabeu. Foto: Josep Lago (AFP)

- Jeg er ikke i tvil om at Mourinho er førstevalget for presidenten. Han har blitt oppringt de siste ukene, sier Calderon videre.

Den tidligere Real-presidenten mener daværende Manchester United-manager Mourinho ble kontaktet etter at Zinedine Zidane forlot Madrid-klubben, men da skal det ikke ha vært riktig tidspunkt.

- Nå er han kanskje ledig. Jeg tror det er store sjanser for at vi får se han på benken neste sesong, mener Calderon.

Smigret Mourinho

Mourinho selv, som nå jobber som ekspert for BeIN SPORTS, ble konfrontert med overgangsryktene i studio i forrige uke.

- Jeg er smigret over at La Liga-presidenten (Javier journ.anm) Tebas ønsker meg tilbake til ligaen. Angående Calderon så er jeg sikker på at han har generell informasjon om Real, men han vet mer enn meg. Jeg vet ingenting om saken, sier Mourinho om ryktene.

Den tidligere Porto-, Chelsea-, Inter-, Real- og United-manageren smettet også inn i svaret sitt at han tror Calderon blir den neste presidenten i hovedstadsklubben.

Nettopp Calderon nevnte også Mauricio Pochettino som en kandidat til stillingen som Real-sjef, men legger til at flere navn kommer til å dukke opp på grunn av fansens store misnøye.

- Det har vært tre eller fire måneder med syting nå, det angres på hva som ble gjort for å planlegge dette laget, mener Calderon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.