*Nettavisen* Sport.

Tidligere Ronaldo-sjef: - Tror ikke han forlater Real Madrid

SUKSESS: Cristiano Ronaldo og Carlo Ancelotti vant Champions League sammen med Real Madrid i 2014. Foto: Marco Bertorello (Afp)

Tror ikke på retur til Manchester United.

Det er kanskje ikke meldingen Manchester United-fansen har lyst til å høre, men tidligere Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti tror ikke Cristiano Ronaldo noen gang vil forlate den spanske hovedstaden.

- Har har skrev navnet sitt inn i historiebøkene hos Real Madrid for noen dager siden ved å tangere Raúls målrekord. Jeg kan ikke se for meg at han forlater Real Madrid, sier Ancelotti til den franske avisa Le Parisien ifølge Daily Mirror.

Neste sesong

Selv utelukker Ancelotti at han kommer til å returnere til manageryrket denne sesongen. Italieneren har tidligere blitt linket med Liverpool-jobben etter Brendan Rodgers, men baner nå vei for Jürgen Klopp ved å utelukke seg selv.

- Jeg nyter tiden nå, men selvfølgelig vil jeg fortsette å trene, å jobbe, fordi det er min lidenskap. Jeg vil ta tiden til å slappe av, men jeg er klar for neste sesong, sier Ancelotti.

Suksessrik

Den karismatiske treneren har på sine reiser vært innom stormakter som Chelsea, PSG og nevnte Real Madrid. Størst suksess har han alikevel hatt med AC Milan der han vant to Champions League-trofeer samt en Serie A-tittel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.