RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SUKSESS: Cristiano Ronaldo og Carlo Ancelotti vant Champions League sammen med Real Madrid i 2014.
SUKSESS: Cristiano Ronaldo og Carlo Ancelotti vant Champions League sammen med Real Madrid i 2014. Foto: Marco Bertorello (Afp)

Tidligere Ronaldo-sjef: - Tror ikke han forlater Real Madrid

Tror ikke på retur til Manchester United.

Det er kanskje ikke meldingen Manchester United-fansen har lyst til å høre, men tidligere Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti tror ikke Cristiano Ronaldo noen gang vil forlate den spanske hovedstaden.

- Har har skrev navnet sitt inn i historiebøkene hos Real Madrid for noen dager siden ved å tangere Raúls målrekord. Jeg kan ikke se for meg at han forlater Real Madrid, sier Ancelotti til den franske avisa Le Parisien ifølge Daily Mirror.

Neste sesong

Selv utelukker Ancelotti at han kommer til å returnere til manageryrket denne sesongen. Italieneren har tidligere blitt linket med Liverpool-jobben etter Brendan Rodgers, men baner nå vei for Jürgen Klopp ved å utelukke seg selv.

- Jeg nyter tiden nå, men selvfølgelig vil jeg fortsette å trene, å jobbe, fordi det er min lidenskap. Jeg vil ta tiden til å slappe av, men jeg er klar for neste sesong, sier Ancelotti.

Suksessrik

Den karismatiske treneren har på sine reiser vært innom stormakter som Chelsea, PSG og nevnte Real Madrid. Størst suksess har han alikevel hatt med AC Milan der han vant to Champions League-trofeer samt en Serie A-tittel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere