Fulham - Liverpool 2-2

Det ble en vanskelig start på sesongen for Liverpool, da en oppofrende Fulham-lag kriget seg til ett poeng i returen til Premier League.

En av spillerne som derimot var med å sikre det ene poenget for Jürgen Klopps menn var storsigneringen Darwin Núñez, som startet kampen på benken, men kom inn og scoret sitt første ligamål for klubben.

Uruguayaneren gjorde det samme i Community Shield-finalen mot Manchester City, som gjorde at flere trodde på en startplass for den nye superspissen.

Nå reagerer en tidligere Liverpool-helt.

Les også: Klopp med krass Liverpool-dom: – Det motsatte av det vi ønsket å gjøre

Hør Nettavisens fotballpodkast under:

https://studio.podplay.com/podcast/678/episode/129907

– Ville vært rasende

Peter Crouch spilte for Liverpool fra 2005 til 2008 og scoret 22 mål for Merseyside-klubben. Før kampen mot Fulham forstod han lite av at 23-åringen starten kampen på benken.

– Hvis du har hatt en god oppkjøring og du har scoret mål, han scoret fire mål i oppkjøringen og satt en ny i Community Shield. Hvis jeg da blir benket, ville jeg vært forbanna. Jeg ville vært rasende, sa Crouch til BT Sports om Jürgen Klopps valg om å starte med Roberto Firmino og benke Núñez.

Videre fikk den tidligere Liverpool-spilleren spørsmålet om han ville konfrontert Klopp, hvis det samme hadde skjedd under hans tid som spiller:

– Jürgen er en type trener. Han har mye skumlere enn det Rafa (Benitez) var, men jeg ville ikke vært fornøyd, for å si det sånn.

Og fortsetter:

– Men samtidig forstår man Klopps tankegang, så det må man nesten bare respektere.

Klopp forklarer

Jürgen Klopp måtte selv svare på spørsmål rundt sitt valg før kampen, og hadde følgende å si:

– Vi må være flinke til å bruke det vi har. Med Bobby (Firmino) har vi en som holder på ballen, mens med de to andre har vi farten.

Les også: Trodde knapt det som skjedde i Spurs-kampen: – Uff, uff, uff


– Hvis vi hadde gjort andre endringer, med Darwin for eksempel, hadde det også fungert. Men vi tenkte ville være bedre å starte med Bobby.

Etter kampen var Liverpool-sjefen naturligvis fornøyd med sin nyervervelse.

– Han scoret i dag, selv om vi var veldig dårlig, så se for deg hvor god han kan være hvis vi spiller bra. Det ville vært fint, så det er mitt fokus akkurat nå. Darwin vil klare seg helt fint.

Som nevnt startet Núñez Premier League-karrieren med scoring, men det holdt ikke til tre poeng da Fulham kriget seg til et 2-2-resultat på Craven Cottage.

Slik var kampen: