RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidligere Stabæk-spiller fikk sparken

Foto: Jan Kåre Ness/Scanpix
Sist oppdatert:
Er på utkikk etter ny klubb etter trøbbel på og utenfor banen.

Alain Junior Ollé Ollé gjorde sju mål på 25 kamper i Stabæk-trøya i 2011-sesongen. Deretter forlot han bærumsklubben – og endte opp i Sverige etter først å ha prøvespilt for Sandnes Ulf.

Hos broderfolket i øst fikk han kontrakt med Åtvidaberg i Allsvenskan – men fikk bare sju kamper for klubben før han ble utlånt til Varberg på nivå to i svensk fotball.

Der gjorde 25-åringen ett mål på seks kamper – før han havnet i unåde hos klubbledelsen. Nylig skal nemlig Ollé Ollé ha fått sparken som følge av at han reiste hjem for tidlig til et landslagsoppdrag i Kamerun.

Misset lokaloppgjør
Spissens tidlige avreise medførte at Varberg måtte klare seg uten målscorerens tjenester i lokalderbyet mot Halmstad.

I et intervju med lokalavisen Hallands Nyheter sier 25-åringen at han skuffet over klubbledelsens beslutning, men at han ikke er bitter.

Han har heller ikke gitt opp å iføre seg Varberg-drakten igjen.

- Kommer jeg tilbake og spiller for Varberg, gjør jeg det utelukkende for fansens skyld. Ikke klubbens, sier den tidligere Stabæk-spilleren.

- Jeg er løst fra kontrakten og venter på bedre muligheter. Formodentlig på et bedre nivå enn Varberg, sier 25-åringen.

Ikke ønsket i Åtvidaberg
Nettstedet fotbolldirekt.se skriver nå at heller ikke Åtvidaberg, som hadde opsjon på å forlenge kamerunerens kontrakt med ett år, vil ha ham tilbake.

- Det har vel ikke blitt så bra som vi håpet på. Det er kombinasjon av flere ting som ligger bak, dels det sportslige og i tillegg har det vært ting utenfor banen også hos oss, sier klubbens sportssjef Mats Karlsson. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere