Tottenham-spiss Harry Kane har fortsatt til gode å løfte et trofé, selv om han har vært veldig nærme både med klubblaget Tottenham og det engelske landslaget.

Kane spilte blant annet Champions League-finale med Tottenham og tapte for Liverpool, mens det også ble det forsmedelig tap på straffer i EM-finalen mot Italia.

I sommer ble superspissen koblet bort fra londonklubben og det ble hevdet at Kanes motivasjon for å dra, var at han nettopp ønsket å vinne trofeer.

LES OGSÅ: Premier League håper stjernene likevel får spille helgens runde

- Hva kommer til å skje?

En periode så det ut til at måljegeren kunne ende opp i Manchester City, men til syvende og sist bestemte Kane seg for å bli værende i Tottenham.

Tidligere Arsenal-spiss Ian Wright er spent på hvordan det blir for Kane nå og hva spissen vil ha å se tilbake på da han én dag legger støvlene på hylla.

- Hva kommer til å skje med Kane, nå som han har bestemt seg for å bli i Spurs? Det er ingen tvil om at han er en klassespiller og på et eller annet tidspunkt vil han nok tenke at han ønsker å oppnå noe. Det at han ønsket å dra til Manchester City er et bevis på det, sier Wright i studio hos TV-kanalen ITV onsdag kveld, ifølge Daily Mail.

Tottenham har de siste sesongene slitt med å utfordre om de største trofeene og forrige sesong endte klubben på en skuffende sjuendeplass i Premier League.

LES OGSÅ: Mener United-spilleren gjorde en tabbe. Nå hevdes det at han krever svar fra Solskjær

- Kommer til å angre på det

Denne sesongen har londonlaget åpnet med tre seirer på de tre første kampene og topper tabellen, men Wright er usikker på om Kane tror Spurs kan vinne noe.

- Det er mulig han ikke tror det kan skje i Tottenham, men det er helt åpenbart at han så for seg å vinne noe i Manchester City. Det er mulig han så på det som en mulighet for å oppnå det siste målet, mener den tidligere storscoreren.

- Jeg mener han er en spiss i verdensklasse, men folk vil sette spørsmålstegn ved at han ikke har vunnet nok, selv om han trolig kommer til å bli tidenes toppscorer for England. Hvis han ikke vinner trofeer, er det noe han kommer til å angre på.

LES OGSÅ: Ekspert mener Konaté har «alt». Mané har blitt forundret: - Veldig overraskende

Wright legger til at mangelen på sølvtøy kan være faktor som kommer til å drive Kane til å prestere på sitt aller beste også i tiden som kommer.

Dukket ikke opp på trening

I starten av august tydet mye på at Kane kunne komme til å forlate Tottenham, da han ikke dukket opp på trening et par dager. Manchester City skal altså ha vist interesse, men var ikke villig til å betale så mye penger som det Spurs ønsket for stjernen.

LES OGSÅ: Ekspert med tirade mot Fred: - Han er problemet

Ifølge Daily Mail krevde londonklubben rundt 150 millioner pund for Kane.

De regjerende mesterne måtte til slutt gi opp jakten og Kane gikk ut med en melding i slutten av august at han hadde bestemt seg for å bli værende i Spurs.