Gå til sidens hovedinnhold

Tidligere United-spiller gir Ødegaard hodebry på trening: - Han er fæl

Nordmannen stilte opp i podkast og åpner opp om treningshverdagen i Spania.

Martin Ødegaard åpner opp om treningshverdagen i Real Sociedad i podkasten «Topp 3» med Mads Hansen og komiker Rasmus Wold. Landslagsspilleren har spesielt en mann han synes det er vanskelig å møte i firkantøvelse på trening i San Sebastian.

Tidligere Manchester United-talent Adnan Januzaj synes Ødegaard er den verste å møte.

- Med Januzaj er det bare å lukke beina så er du trygg, der vet du at han skal gjennom. Han er en av de verste, han er fæl å møte. Enten så vrikker og tråkker han på ballen, eller så er det tunnel. Selv om man vet at den kommer så går han for den, sier Ødegaard.

Les også: Vi følger overgangsvinduet LIVE

Belgieren er ifølge Ødegaard ekstremt begavet med ballen i beina i trange situasjoner.

– Det er ikke noe spørsmål. Selv om du vet den kommer, så blir du lurt inn. Du går på den, fortsetter nordmannen.

Les også: Full forvirring i Spania rundt Ødegaards fremtid: - Det er ingen som vet

Snakket tidligere i uken

Martin Ødegaard snakket tirsdag for første gang på lenge i offentligheten. Det handlet mye om mesterligahåpet for Real Sociedad.

– Alle spillere i verden drømmer om å spille Champions League, sa Ødegaard i et intervju gjort av Real Sociedads presseavdeling.

Lokalavisen El Diario Vasco brukte flere sitater i saken der det ikke kommer konkret fram hvor Ødegaard spiller neste sesong. Mye tyder på at han fortsetter i Real Sociedad til sommeren 2021.

– Målet vårt er å komme blant topp fire på tabellen og komme oss til Champions League.

Les også: Ronaldo skal ha sjokkert lagkameratene: Dette skal være stjernens nye «våpen»

I podkasten fredag sier Ødegaard at det har vært tøft å sitte i Spania de siste månedene uten å kunne spille fotball.

– Vi fikk ikke lov å gå ut en gang her, med mindre du skulle på butikken. Klubben leverte hjem sykler og tredemøller. Jeg hadde ikke så mye annet å finne på, så det ble fort til at man trente to ganger om dagen.

Real Sociedad ligger på 4.-plassen før La Liga sparkes i gang igjen. Første kamp for Ødegaard kommer neste søndag mot Osasuna.

Tøft program

Ødegaard er utleid fra Real Madrid, og avtalen gjelder for to sesonger. Men det skal finnes en opsjon som gir Real Madrid en mulighet til å hente ham hjem midtveis.

Ifølge den velinformerte avisen Marca er det lite som tyder på at det skjer i sommer. Ødegaard snakket i tirsdagens intervju om en lang «periode med individuell trening» og hvor «godt det føles å være tilbake som en del av et lag».

Les også: - Haaland og Ødegaard ønsket på superlag

Han sier også at «laget skal vinne for fansen» som ikke får være til stede på stadion når serien restartes.

Nordmannen har vært en av de store stjernene i spansk toppfotball etter at han ble hentet fra Nederland for et snaut år siden.

Alle lagene i den spanske eliteserien har elleve kamper igjen. Sesongen skal være avsluttet 19. juli. For Real Sociedad betyr det en ligakamp i snitt hver 3,27. dag fra og med neste søndag.

21. juni skal Ødegaard og lagkameratene spille hjemme mot Real Madrid.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg